maandag 14 januari 2013

Making a Differece for 25 Years - Stampin' Up!

25 Years of Stampin Up

Dit jaar bestaat Stampin Up 25 jaar en dat betekent ook feest. Gedurende het hele jaar zullen er leuke actie's komen om dit te vieren. :))

 
Dit filmpje laat zien hoe de procedure gaat nadat de bestelling gedaan is en je ziet ook de veranderingen gedurende 25 jaar met artikelen die toegevoegd worden en wanneer Stampin Up uitgebreid wordt naar Europa..
  


Nog een kleine week en dan begint de Sale a Bration en nog een week later op 1 februari komt de nieuwe Lente/Zomer catalogus uit. Wil je die ontvangen dan kan je mij mailen op m.zwackhalen@planet.nl en dan reserveer ik hem voor je en zal ik hem op de datum dat de actie/catalogus van start gaan naar je versturen.

Tijdens de Sale a Bration kan je gratis producten verdienen, bij elke 60 euro die je besteed mag je namelijk iets uitzoeken uit de Sale a Bration brochure. Als je een party wilt Hosten tijdens de Sale a Bration kan je nog meer producten verdienen ( afhankelijk van de verkoop ), dus zeker de moeite waard om hierover na te denken. ;) Ook de mensen die je uitgenodigd hebt kunnen gratis producten verdienen, dus het is een win win situatie. :))
Wil je een pary Hosten dan mag je mij ook mailen op hetzelfde email adres als hierboven.

En mocht je erover nadenken om ook demonstratrice te worden dan is het zeker de moeite waard om dat tijdens de Sale a Bration te doen want dan kan je van meer producten profiteren als normaal. Tijdens deze periode mag jij je starterspakket samenstellen met een waarde van 219,00 euro ( normaal 175,00 euro ) en hier betaal je maar 129,00 euro voor. :)) Is dat niet gaaf? :))
Wil je hier meer info over dan mag je mij ook mailen.
Wil je ook demonstratrice worden dan kan jij je hier aanmelden. https://ida.stampinup.com/nl/agreement .Wil je gebruik maken van deze extra voordelen dan is het beste je aan te melden in de periode van 22 janauari tot 22 maart.

Hugs, Rosalien

Geen opmerkingen: