dinsdag 22 januari 2013

Sale a Bration Aktie - Feest bij Stampin Up

Sale a Bration Aktie - Feest bij Stampin Up

 
Vandaag gaat dan eindelijk de Sale a Bration van start. :) Wat is Sale a Bration? Dit is een jaarlijks terugkerend evenement waar SU hun producten wil promoten en waarbij de klanten iets kado krijgen. Bij elke 60 euro die je uitgeeft mag je namelijk iets uit deze speciale folder zoeken wat je gratis bij je bestelling krijgt. Koop je dus b.v iets voor 120 euro dan mag je 2 producten uitzoeken, bij 180 euro  3 producten enz.
En omdat Stampin Up dit jaar 25 jaar bestaat staan er extra veel artikelen in waaruit je kan kiezen. Deze aktie loopt van 22 januari tot 22 Maart.

Het is nu ook een leuke tijd om een Party te Hosten want hierbij kan je als Gastvrouw ook leuke producten mee verdienen. Wat houd zo'n Party in?
Jij nodigt mensen uit die het leuk vinden om creatief bezig te zijn en in overleg gaan we een leuke Make and Take of Workshopje doen. Er kan hiervoor en bijdrage gevraagd worden, afhankelijk van wat we gaan maken en hoeveel materiaal erin gaat zitten. Jij zorgt voor wat te drinken en lekkers als Gastvrouw en ik zorg voor het creatieve gedeelte. Met z'n allen maken we er een gezellige tijd van. ;)
Na afloop is er gelegenheid om in de Catalogus te kijken, vragen te stellen en eventueel een bestelling te doen.
Afhankelijk wat er op de Party verkocht kan jij als Gastvrouw gratis producten verdienen, maar ook aan de deelnemers is gedacht. Iedereen die voor 60 euro iets bestelt mag namelijk uit de Sale a Bration folder een product uitzoeken.
Is er op die avond b.v. voor 200 euro verkocht dan krijgt de Gastvrouw een pak Silver Glimmer Papier kado, en daarnaast krijg je de Hostess rewards van 30 euro waarmee je een product(en) uit de  Catalogus kan uitzoeken.
Verkoop je nu heel goed b.v. voor 425 euro, dan krijg je niet allen het pak Silver Glimmer Papier maar ook de Madison Avenue Stamp Set ( clear of mount, mag je kiezen ), Sycamore Street Designer Series Paper, de Sycamore Street Ribbon and Button Pack, Hostess Credits van 70 euro ( hiermee kan je iets uit de Catalogus uitzoeken ) maar ook  mag je nog 1 artikel voor de helft van de prijs uitzoeken uit de catalogus. Hoe cool is dat?

Er is ook gedacht aan de mensen die erover denken om Demonstratrice te worden bij SU. Ook voor hun is het feest. Want zij krijgen gedurende deze aktie periode 25% extra in hun Starters Pakket. Mag je normaal je Starters Pakket samen stellen tot een bedrag van 175 euro nu is dat 219 euro en je betaald daar maar 129 euro voor. Geweldig toch? :))
Als je hierover nog vragen hebt dan kan je mij altijd mailen en wil jij je aanmelden dan kan dat hier: https://ida.stampinup.com/nl/agreement

En er zullen gedurende het hele jaar leuke acties komen vanwege het 25 jarig bestaan. :))

Mocht je nog informatie willen of vragen hebben dan kunnen jullie mij mailen op m.zwackhalen@planet.nl
Ook voor het reserveren van de Spring/Summer Catalogus kan je mij mailen. Deze verstuur ik op 31 januari en hij kost 2,75 inclusief verzenden.
Doe je een bestelling bij mij dan krijg je hem gratis.


Hugs, Rosalien

Geen opmerkingen: