zaterdag 5 januari 2013

Valentine Actie en Talking Tag

Valentine Actie

Stampin Up heeft speciaal voor Valentine deze leuk Set stempels laten maken en deze zijn alleen te verkrijgen gedurende de periode van 3 Januari tot 21 Januari.
Deze set bestaat uit 4 leuke teksten en daarnaast krijg je er gratis de "Sealed With Love Simple Sent Kit" bij. Leuker kan niet toch? :))
Deze Stempels zijn alleen in Clear Mount te verkrijgen en hij kost 12,95. ( Artikel nr is: 132242 )
Dus laat je inspireren door deze stempels om voor iemand die je dierbaar is iets leuks te maken/sturen. :))
 

Talking Tag

 Daarnaast heeft Stampin Up iets nieuws, en dat is de Talking Tag.Met de Talking Tag kan je jou kaart een persoonlijk tintje geven. De Talking Tag is een label waarop je een booschap in kan spreken en die je dan aan de kaart kan bevestigen.


Hoe werkt het?

1 - Download de Free Talking Tag App op je smartphone van talkingtag.mobi, iTunes of Google Play.

2 - Bevestig de Talking Tag op je kaart of kado.

3 - Open de Talking Tag App en scan de code.

4 - Neem je boodschap op ( hij neemt meteen op dus zorg dat je meteen voorbereid bent om je boodschap in te spreken ).
Je hebt de mogelijkheid om je boodschap af te luisteren, verwijderen, opnieuw op te nemen en te bevestigen nadet je de booschap ingesproken hebt. Elke label heeft 60 seconde opname tijd om iets in te spreken, zingen etc.

Om de booschap af te kunnen luisteren moet de ontvanger ook de App downloaden. De opname blijft 2 jaar op de label staan en je kan hem afluisteren zovaak je wilt.

Je koopt de Talking Tag per vel en daar zitten 10 Tags op en deze kost 9,50. ( artikelnr.: 129723 )Handige Tips:

- Bevestig de Talking Tag op een vlakke ondergrond anders kan de scanner de code niet lezen.

- Er kunnen meerdere Tags bevestigd worden op een kaart, maar zorg dat ze niet te dicht op elkaar zitten. Met het scannen mag de andere Tag niet in beeld komen anders kan die de code niet lezen.

- Schrijf niet op de Tag en doe er geen decoratie overheen.

- De Talking Tag heeft een permanente lijmlaag dus zorg met het bevestigen dat hij in één keer goed zit. Je kan hem dus niet los halen en verplaatsen want dan is er een grote kans dat hij scheurt en dat maakt het onmogelijk om de ingesproken boodschap te kunnen lezen.

- De Talking Tag kan maar 1 ingesproken boodschap opnemen. Nadet je de opname bevestigd hebt kan je de boodschap niet meer verwijderen of opnieuw opnemen.

Hieronder is een filmpje van Brandi Barnard ook demonstratrice van SU waarbij zij dit allemaal duidelijk uitlegd.Zo weer een hoop leuk nieuws vandaag. :) Helaas ben ik niet in het bezit van zo'n mooie smartphone maar voor degene die dit wel hebben is dit natuuurlijk een geweldig leuk speeltje. :)

Hugs, Rosalien

1 opmerking:

Yvon zei

Gaaf pakket Rosalien maar denk toch dat ik even wacht

groetjes yvon