zaterdag 23 februari 2013

Stamp Club en Marker Club

Stamp Club

Wil jij ook elke maand iets leuks bij de post ontvangen? En wil jij ook gratis producten verdienen? Misschien is dan de Stamp Club iets voor jou. ;)

Wat is een Stamp Club?

Bij de Stamp Club besteed jij gedurende 6 maanden elke maand voor 30 euro aan Stampin Up producten.
Deze mag je zelf uitzoeken uit de Catalogus, zo weet je zeker dat je iets ontvangt wat jij leuk vindt. We maken een groepje van 6 personen die hieraan mee doen.
Omdat je met een groepje bent kan een ieder een keer de gratis Hostess Credits verdienen van 30 euro. Dus 1x gedurende de 6 maanden mag je voor 30 euro aan gratis producten uitzoeken. Wie wil dat nu niet???
Om dit mogelijk te kunnen maken ben je wel verplicht om gedurende de 6 maanden mee te blijven doen, stoppen tussentijds is dus niet mogelijk.
Aan het begin van de maand mail ik iedereen om te vragen je keuze van de Stamp Club artikelen door te geven aan mij. Mocht je hem eerder klaar hebben dan kan je hem mij alvast doorgeven onder vermelding van Stamp Club en de maand waarvoor hij bestemd is.
Ik hou de volgorde van de aanmeldingen aan voor de gratis Hostess Credits.
De Stamp Club is exclusief verzendkosten, deze komen er nog bij en is afhankelijk van je bestelling.

Spreekt dit je aan en wil je meedoen dan kan jij je vanaf nu opgeven voor de Stamp Club door mij te mailen naar: m.zwackhalen@planet.nl ondervermelding Stamp Club.
Zodra het groepje vol is gaan we starten.Marker Club

Ben jij ook gek op de Markers van Stampin Up en is het bedrag van 120,00 euro ook teveel om in één keer uit te geven? Misschien is dan de Marker Club iets voor jou?

Bij de Marker Club maken we een groepje van 4 personen. De Marker Club loopt 4 maanden en elke maand ontvang je een bepaalde kleurgroep. ( Brights - 10, Subtles - 10, Regals - 10 , Neutrals - 8. ) Elke maand ontvangt ook één persoon de handige bewaardoos. Aan het eind van de 4 maanden heb je deze Collectie compleet.
Deze Markerclub kost 32,50 per maand en is inclusief verzendkosten.
Ook bij deze Club geld dat je tussentijds niet kan stoppen, dus je verbindt je wel voor 4 maanden aan deze Club.
Doe je mee met deze Club dan krijg je van mij de Stampin Write Marker Blush Blossom kado ( 3,95 ).

Lijkt je dit leuk om op deze manier toch je Markers bij elkaar te sparen? Dan kan jij je opgeven door mij een mailtje te sturen naar m.zwackhalen@planet.nl onder vermelding van Marker Club.

Je kan de bewaardoos ook later aanvullen met de Markers van de In Color Serie. Deze vindt je op pagina 152 van de Catalogus.
Deze Markers kosten 15,95 voor 5 stuks.
Er bestaan 2 Series in de In Colors, ééntje van 2011-2013 en ééntje van 2012-2014.

Er komen ook verschillende Product Shares aan die interressant kunnen zijn voor je dus hou mijn SU Blog in de gaten. ;)

Hugs, Rosalien

Geen opmerkingen: