woensdag 4 september 2013

For You

For You

Deze keer heb ik gekozen om eens een andere uitstraling te geven aan het kaartje. Het is een kaartje geworden met een Vintage/Romantische uitstraling. Dat komt met name door het designpapier dat Retired is, het heet Tea For Two. Ook de basis heb ik iets anders gedaan. Doordat ik in het midden van de kaart een paar vouw/rillijnen heb gemaakt en daarna in het midden van de rand gaatjes geponst hebt lijkt het een soort mini boekje. Door de gaatjes heb ik lint geregen.
De binnenkant heb ik ook versierd. Uit het designpapier heb ik een roosje geknipt en hier terug laten komen, net als de vlinder. Zo wordt het toch weer een mooi geheel.


 

 En om het helemaal af te maken heb ik de binnen kant van de envelop ook versierd. :) Wil je weten hoe ik dat gedaan hebt? Met de nieuwe Envelope Liners uit de Herst/Winter Catalogus. :) Zo leuk, en je kan er nog veel meer mee doen, maar dat laat ik jullie later zien. :)

Dit zijn de Envelope Liners. Je vindt ze op blz. 37 van de Herfst/Winter Catalogus.


Gebruikte Materialen:
Papier: Cardstock Crumb Cake, Designpapier - Tea For Two Designer Series ( Retired ).
Envelop: Medium Envelop Crumb Cake.
Stempels: Chalk Talk.
Gereedschap: Chalk Talk Framelits, Framlits envelope Liners, Elegant Butterfly Pons, 2 3/8 Circle Scallop Punch, 1 3/8 Circle Pons.
Inkt: Old Olive, Regal rose.
Embellishments : Grossgrain Ribbon Early Espresso, Doily, Jewels Basic Pearls.


Groetjes Rosalien

4 opmerkingen:

M@rjan zei

Prachtige kaart met de bijpassende enveloppe, Rosalien!

Ilj@ scraps! zei

Erg leuk gedaan ;). Ik twijfel nog over die envelope liners. Ben benieuwd naar wat je er nog meer mee kunt doen, dus ik blijf je blog volgen ;)

Scrap en Kaartenfun zei

Ga ze ook bestellen Rosaline. Je kaartje EN enveloppe zijn erg leuk geworden. Jullie zijn kleiner gaan wonen. Bevalt het nu een beetje? Gezellig weekend en tot horens weer.
Lida

Yvon van Heugten Doensen zei

Wow dit is gaaf geworden zeg en dat papier ligt hier ook nog blijf het schitterend vinden net als het meeste andere papier van SU

Liefs yvon