zondag 15 september 2013

Zeg het met Bloemen

Zeg het met Bloemen

Deze week is het thema bij de Dutch Card Lovers "Bloemen", maak een kaart of creatie met bloemen in de hoofdrol. Volgens mij hebben wij deze Challenge wel eens eerder gehad, maar hij blijft leuk. ;)
Ik heb een boeketje bloemen gemaakt met een klein bijpassende bloemenkaart.
De bloemenstempels die ik gebruikt hebt is Flower Shop, een erg leuke set. ;)
Op het kaartje heb ik de strepen gemaakt met schilderstape. Deze druk je licht met het plakgedeelte op je inktblok en vervolgens plak je hem op je Cardstock en wrijft er licht overheen zodat het inkt in het papier trekt. Vervolgens verwijder je voorzichtig het schilderstape en dan krijg je dit wazige effect. Nog leuker is het om de strepen te laten verspringen. Dat ga ik de volgende keer doen. ;)
Deze techniek zie je tegenwoordig steeds vaker voorbij komen of met een andere variant ervan. Hij is in ieder geval erg leuk. :)


Gebruikte Materialen Stampin Up:
Papier: Cardstock Whisper White, Melon Mambo, Daffodil Delight.
Stempels: Flower Shop, Happy Flowers, Wonderfall, Express Yourself, Chalk Talk, Off The Grid.
Inkt: Daffodil Delight, Gumball Green, Melon Mambo, Tempting Turquoise, Tangerine Tango, Chocolate Chip, Pistache Pudding, Bermuda Bay.
Gereedschap:Framelits Chalk Talk, 2 3/8 Scallop Circle Punch, Pansy Punch.
Embellishments: Buttons Brights Collection, Vintage Faceted Buttons, Candy Dots Subtles, Doily, Seam Binding Pool Party.

Dze week wint de Top 3 allemaal een prijs. Kijk maar eens op het Challenge Blog wat de Sponsors beschikbaar gesteld hebben. Veel plezier met de Challenge mocht je meedoen met ons. ;)

Groetjes Rosalien

2 opmerkingen:

Miriam zei

Oh, Rosalien, wat zijn deze bloemen leuk!! Gezellig zo op tafel!

Yvon van Heugten Doensen zei

wat ene schitterende bloemen, die zullen prachtig staan in jullie nieuwe huis. Denk dat ik die set ook maar eens op mijn wenslijstje zet.

liefs yvon