vrijdag 31 mei 2013

Magnetic Platform



Dit lijkt mij nou zo handig, deze magnetisch Platvorm. Geen stanzen meer die verschuiven maar netjes op de plaats blijven liggen.Weer iets voor op mijn verlanglijst. ;)
Dit artikel komt straks in de nieuwe Annual Catalogus van Stampin Up, dus jullie hebben alvast een kleine Sneak Peak. ;)
Ik kan je vertellen dat er heel veel leuke producten uitkomen. :)

Groetjes Rosalien

Lijst Retired Producten Stampin Up

Lijst Retired Producten Stampin Up

Vandaag is bekend gemaakt welke producten uit de Catalogus gaan verdwijnen. Heel jammer om van sommige leuke producten afscheid te moeten nemen maar er komen ook weer veel leuke producten voor terug. Ik heb mij laten vertellen dat de producten snel uitverkocht zijn zodra de lijst bekend is. Dus mocht er iets voor je bijzitten wat je graag wilt hebben dan zou ik niet te lang wachten met bestellen. Want hier geld voor Op is Op en ze worden dus niet meer bijgemaakt.
Op sommige producten zitten korting en die zijn aangegeven met een gekleurde stip.
De rode stip geeft 40% koring.
De oranje stip 25 % korting.
En enkele producten geven 50 % koring.

Hier zijn de PDF lijsten.

Retired Stamps

Retired Accessoires


Nog een maandje voordat de nieuwe Catalogus 2013 -2014 uitkomt. Wil jij ook deze Catalogus snel in je bezit hebben dan kan je hem alvast preorderen bij mij en reserveer ik hem voor je.

Groetjes Rosalien

zaterdag 25 mei 2013

Bricked Wall

Bricked Wall

Vandaag is het mijn beurt om een creatie te plaatsen op het Stampin Up Inspiratie Blog



Gebruikte materialen:
Cardstock Very Vanilla, River Rock.
Inkt: Rover Rock, Lucky Limeade, Melon Mambo, Regal Rose.
Stempels: Tiny Tags, Itty Bitty Bits, Field Flowers.
Gereedschap: Embossingfolder Woodgrain, Jewelry Tag Punch, Itty Bitty Shapes Punch, Stampin Dimensionals.
Embellishments: Designer Builder Brads, Artisian Embellishments Kit.


Vandaag laat ik jullie een leuke techniek zien die ik tegenkwam op internet. Namelijk het maken van een muurtje.
Voor de basis van de kaart heb ik Very Vanilla gebruikt en de maat is 10 x 30 cm, en gevouwen op 15 cm. Je hebt nu de standaard maat kaart.
Daarbovenop heb ik een stuk cardstock van 9,5 bij 14,5 cm van River Rock geplakt. Deze heb ik eerst geembossed met de embossingfolder Woodgrain alvorens hem op te plakken.

Vervolgens heb ik uit cardstock Very Vanilla 2 x een stuk van 7,5 bij 12 cm gesneden. Eentje leg je even weg en dient straks als basis om de onderdelen op te plakken.

Op het andere stuk stempel je jou afbeelding. Ik heb hier Field Flowers gebruikt, één van mijn favoriete stempels. :)
Nadat je de afbeelding gestempelt hebt, ga je stroken snijden om de stenen te kunnen maken.Mijn stroken zijn 1,3 cm breed.
Zorg dat als je de stroken gesneden dat je ze op volgorde laat liggen anders wordt het straks een gepuzzel.

Nu ga je deze stroken strook voor strook snijden in stenen, maar zorg ervoor dat je de eerste strook eerst afmaakt voordat je de volgende pakt. Zorg dat je bij elke volgende strook die je snijd de stenen ook verspringen, want daardoor krijg je dat muurtje.
Nadat je de eerste strook in stenen gesneden hebt bewerk je de randjes stuk voor stuk met inkt. Dit geeft straks de diepte en het steen effect.

Als je de eerste strook met stenen klaar hebt plakt je die op het stuk cardstock van 7,5 bij 12 cm dat je weg gelegd had.

Zo werk je alle stroken om de beurt af en plak ze onderelkaar op het cardstock.
Ik heb daaarna nog een keer de bloemen extra gestempeld en uitgeknipt en daarna met 3d foam bovenop de afbeelding opgeplakt. Zo krijg je meer diepte.
Onderaan heb ik nog een lintje uit de Artisian Embellishments kit bevestigd met daarnaast een designer builder brad. De afbeelding die op de brad zit komt van de Itty Bitty Bits stempelset.
Naast de brad zit een klein tagje dat ik uitgeponst hebt met de Jewelry Tag pons, de afbeelding die daarin zit komt uit de stempelset Tiny Tags.


Ik hoop dat jullie deze techniek ook eens uit gaan proberen, hij is wel tijdrovend maar erg leuk om te doen. :)

Groetjes Rosalien

dinsdag 21 mei 2013

Webwinkel Stampin Up

Webwinkel Stampin Up




Vanaf nu is het mogelijk om op elk gewenst moment wanneer het jou uitkomt te winkelen in mijn webwinkel van Stampin Up. Je moet je wel eerst registreren voordat je kan shoppen. ;) Hoe gaaf is dit??
Als je rechtsboven op de knop Shop Now klikt kom je in de webwinkel.
De verzendkosten bedragen altijd 5,95 euro ongeacht de hoeveelheid die je bestelt.
Heb je iets kleins nodig dan kan je altijd je bestelling net als anders via de mail  m.zwackhalen@planet.nl aan mij doorgeven zodat hij met de verzamelbestelling mee kan.
De webside wordt de komende tijd nog verder bijgewerkt.
Heel veel shop plezier. :)

Groetjes Rosalien

zaterdag 11 mei 2013

Happy Birthday

Happy Birthday
Vandaag hebben we bij de Dutch Card Lovers een Challenge met een sketch en een twist, bedacht door Miriam. Want bij de sketch moet je gebruik maken van reepjes papier of Washi Tape.
Dit is de sketch die we moesten gebruiken.

Ik heb deze keer gekozen voor papier en heb hiervoor restjes papier van SU gebruikt, namelijk Sycamore Street Designer Series.
De basis is Coredinations Pool Party. Het vierkantje heb geembossed met de embossingfolder Honeycomb. De tekst komt van de set Perfect Punches.
En hier dan mijn uitwerking.

Supplies :Papier: Coredinations Pool Party, Whisper White, Sycamore Street Designer Series.
Stempels: Perfect Punches.
Gereedschap: Extra Large Oval Punch, Embossingfolder Honeycomb, Sanding Block.
Inkt: Midnight Muse, Island Indigo.
Embellishments: Sycamore Street Ribbon and Button Pack.

Groetjes Rosalien

zaterdag 4 mei 2013

Up in the Air

Up in the Air

Wat een leuk idee dit Thema verzonnen door Ellen voor de Challenge bij de Dutch Card Lovers. Je kan hier alle kanten mee op. Denk maar aan vogels, luchtballonnen, wolken, zon, sterren. Ik zou zeggen laat je fantasie gaan en laat je creatie zien aan ons. :)
Ik heb gekozen voor de luchtballon. Dit leuke kleine stempeltje komt uit de set Collage Curios van Stampin Up. Daar heb ik eerst de achtergrond mee bestempeld en daarna nog een keer op een stukje Cardstock zodat ik hem uit kon ponsen en voorop de kaart kon plakken.
De test komt van de set Wishes Your Way.
De blauwe en gele ovale achtergrond heb ik geembossed met de Embossingfolder Cloudy Day van Stampin Up. Deze past hier ook perfect bij.


Materiaal alles Stampin Up:
Papier: Very Vanilla, Midnight Muse, More Mustard, Designpapier Print Poetry Designer Series paper Stack.
Stempels: Collage Curios, Wishes Your Way.
Gereedschap: Embossingfolder Cloudy Day, Framelits Ovals Collection, Stamping Dimensionals, Border Scallop Trim Border Pons, 1 1/4 Scallop Circle Pons, 7/8 Scallop Circle Pons en Extra large Modern Label Pons.
Inkt: Midnight Muse.

Groetjes Rosalien

vrijdag 3 mei 2013

All Dressed Up

All Dressed Up

Dit idee van het jurkje kwam ik 2 weken geleden tegen op internet en dat vondt ik zo leuk dat ik dit met jullie wil delen.

Voor mijn kaartje heb ik de Framelits Dies "Dress Up" gebruikt. Deze zijn zo leuk maar ik ben er nog niet aan toe gekomen om ze te gebruiken. Dus nu bij deze. :))
Het jurkje heb ik uitgestanst uit het desingpapier van Print Poetry Designer Series, dat is het kleine blokje designpapier uit de Spring/Summer Catalogus. ( erg leuk )
De basis van de kaart is Cardstock Very Vanilla en heb ik geembossed met de Embossingfolder Fancy Fan, echt schitterend vindt ik deze.
Het onderste randje heb ik uitgestanst met de Edgelits Adorning Accents.
De tekst heb ik in 2 delen gestempeld en hoort bij de bijbehorende stempelset "All Dressed Up", en deze heb ik daarna uitgeponsd met Large Oval Pons en Extra Large Oval Pons en de onderste tekst daar heb ik de uiteinde bewerkt met de Word Window Pons zodat de hoeken mooi afgerond zijn.
De maat van mijn kaart is 20 x 15 en op 10 gerild en  gevouwen.


Om dit jasje te maken heb ik eerst het jurkje met de scallop rand uitgestanst, vervolgens het 2e jurkje die er net even iets anders uitziet.
Het 2e jurkje daarvan heb ik het onderste gedeelte weg geknipt en het bovenste gedeelte doormidden geknipt zodat je een jasje of bloesje krijgt. Zie de foto hieronder.
 
 
Als je dit dan bovenop het eerste jurkje plakt dan krijg je een jasje. ;) Heel simpel maar o zo leuk. ;)

Hier nog even een overzicht van de gebruikte materialen:

Papier: Cardstock Very Vanilla, Print Poetry Designer Series.
Stempels: All Dresssed Up.
Gereedschap: Embossingfolder Fancy Fan, Edgelits Adorning Accents, Framelits Dress Up, Word Window Pons, Oval Large Pons, Oval Extra Large Pons, Dimensionals.
Embellishments: Jewels Basic Pearls.
Marker: Gumball Green.

Kijk ook even op het Stampin Up Inspiratieblog voor nog meer leuke ideëen. ;)

Groetjes Rosalien

donderdag 2 mei 2013

Kadobon en een kaartje

Kadobon en een kaartje




Vanaf nu is het ook mogelijk om een kadobon te kopen. Leuk om te vragen voor je verjaardag of juist leuk om iemand kado te doen die ook van Scrappen/Kaarten maken en Stampin Up spullen houdt. :)
Je kan hem voor elk gewenst bedrag kopen en ze zijn een jaar lang geldig en ook alleen bij mij in te leveren. Je ontvangt hem in een leuke zelfgemaakte envelop met een kaartje waar je zelf nog een boodschap op kan schrijven.
Hoe leuk is dat? :))

Van de week nog even snel tussen de  bedrijven door een Clean and Simple kaartje gemaakt. Alles is in de kleur Real Red gedaan.
De stempel is een stempelset die als Hostess Set verkrijgbaar is en in de Spring/Summer Catalogus staat. Deze heet Million Dollar Moments.



Supplies:
Papier: Cardstock Whisper White, Coredinations Real Red.
Stempels: Million Dollar Moments.
Gereedschap: Embossingfolder Chevron, Jewelry Tag Punch, Dimensionals.
Inkt: Real Red.

Groetjes Rosalien

woensdag 1 mei 2013

This and That

 
This and That
 

 
Dit is een nieuwe lijn van Stampin Up. Deze komt straks uit in de nieuwe jaarlijkse Catalogus 2013-2014 maar waar je nu alvast een voorproefje van kan krijgen. :))
Deze set is zelfs nu als bundel te koop met 15% korting en deze aktie loopt tot 31 mei. 
 Dit is een perfecte lijn voor je Smash Book, Project Life, Journaling, Vakantie Albums etc.
  Hieronder is een kort filmpje van de producten met daaronder weer een voorbeeld van alle producten en de prijslijst.
 
 
 
 
 
 


Hieronder is de prijslijst. :
 
ItemDescriptionPrice
131268Epic Day This and That Journal13.50 €
130814Epic Day This and That Designer Series Paper13.25 €
131463Remember This and That Rotary Stamp6.95 €
131271Epic Day This and That Designer Stickers5.95 €
131269Epic Day This and That Designer Washi Tape5.95 €
133905Epic Day This and That Bundle
Includes the five This and That products listed above. Only available in a bundle until 31 May.
38.76 15% Off Retail Value!
 

 
Mocht je hier belangstelling voor hebben dan kan je hem vanaf nu bij mij bestellen op m.zwackhalen@planet.nl
.
 
 
Groetjes Rosalien