woensdag 25 juni 2014

Weekly Deals

En alweer is er een week voorbij en zijn de nieuwe Weekly Deals weer online. Voor deze week zijn dat deze producten.




Mocht er hier iets voor je bijzitten, dan kan je mij tot zondag 27 juni je bestelling door mailen op m.zwackhalen@planet.nl. Dan gaat de laatste verzamelbestelling van deze maand de deur uit.
Vergeet hierbij ook niet de Voorjaar/Zomer Catalogus door te lopen  of hier nog iets voor je bijzit want deze eindigt eind van de maand, net als de winter Carryover lijst. Daarna zijn deze artikelen niet meer te verkrijgen. Ditzelfde geld ook voor de Retired Artikelen en de Clearance Rack in de Webwinkel. Hiervoor geld OP =OP.

Ook de Aktie dat je in kan stappen als Demonstratrice voor 65,00 euro loopt eind deze maand af. Mocht je hierover willen nadenken wacht dan niet te lang hiermee want voor je het weet is de tijd om. ;)
Mocht je willen besluiten om ook in te stappen dan verwelkom ik je graag in ons gezellige Team. Op 2 augustus hebben wij weer onze Team Dag waar je ook van harte welkom bent.
We delen Tips en Tricks, hebben Workshopjes en maken er een gezellige dag van met ons allen.
Wij hebben er weer zin in. :)





Volgende week 1 July komt de nieuwe Annual Catalogus uit en ik kan niet wachten hierop. Er staan zulke gave dingen in die op mijn verlanglijst komen te staan, deze lijst wordt alleen maar langer in plaats van korter......bloos....
Ben jij niet zo van kaarten maken maar wel van Scrappen en Project Life?? Dan kan jij nu je hart ophalen met de nieuwe Catalogus. :) Zooooo leuk allemaal. Ik ben alweer spontaan aan het Scrappen en Project Life geslagen...lol....
Heb jij de Catalogus nog niet? Deze kan je hem bij mij aanvragen en dan stuur ik hem zo snel mogelijk naar je op. Bij een bestelling van 35,00 euro krijg je hem gratis van mij.

Een hele fijne dag vandaag en ik hoop op een beetje zonneschijn. ;)

Groetjes Rosalien

maandag 23 juni 2014

Thank You

Voor dit kaartje heb ik mij laten inspireren door de sketch van het SU-per Challenge Blog.
Ik heb de nieuwe In Color kleuren Hello Honey en Blackberry Bliss gebruikt.
In het begin moest ik even wennen aan de kleuren maar nu vindt ik ze geweldig. :)
Het Designpapier op mijn kaart  heet Moonlight en is straks te vinden in de nieuwe 2015 Catalogus. Dit papier komt in zo'n klein Paper Stack blokje. Erg leuk papier trouwens en zeker voor die prijs. ;) 8,50 euro.
Helaas is op de foto niet te zien dat ik de gele achtergrond geembossed hebt met de Decorative Dots Embossingfolder. Deze paste zo mooi bij het designpapier.
De pijlen komen uit de stempelset Point & Click en  de tekst uit de Work of Art stempel set. Ook deze staan in de nieuwe Catalogus.



Gebruikte Materialen:
Cardstock: Hello Honey, Blackberry Bliss, Whisper White.
Designpapier: Moonlight Designer Series Paper Stack.
Stempels: Point & Click, Work of Art.
Inkt: Blackberry Bliss.
Gereedschap: Embossingmal Decorative Dots, Bitty Butterfly Punch.
Embellihsments: Jewels Basic Rhinestones, Bakers Twine Silver.


Fijne dag. ;)

Groetjes Rosalien

zondag 22 juni 2014

Challenge Dutch Card Lovers

Wat leuk dat er toch 23 mensen mee deden met onze speciale Challenge van de DCL vanwege ons 5 jarig bestaan.
En zoals ik las onder de reacties was deze Challenge een echte uitdaging maar wel erg leuk. En het is zo leuk om weer  alle verschillende uitwerkingen daarvan te zien. Super!
Zoals beloofd zouden wij een prijsje verloten onder de mensen die een reactie op ons Blog achter lieten.
Ik stelde deze prijs beschikbaar, de Embossingmal Decorative Dots van Stampin Up.




En de winnaar die ik getrokken heb is Anita van Merode. http://anitas-creaties.blogspot.nl/
Gefeliciteerd Anita!! Als je mij jou gegevens even door mailt dan stuur ik de prijs zo snel mogelijk jou kant op. :))


Deze keer hebben we een sketch van Marjan. Na even puzzelen is dit mijn uitwerking geworden.


Ik heb alle randen van de kaart gesneden met de Tiny Wave Stampin Trimmer Rotary Cutting Blade.
Dit mesje snijd hele fijne kartelrandjes en geeft een heel leuk effect. Helaas is dit niet zo goed te zien  op de foto.
Met de Itty Bitty Accents Punch uit de nieuwe Catalogus heb ik de sterren geponst. Ik vindt dit ponsje helemaal leuk en die zal je wel vaker voorbij zien komen de komende tijd. ;)

Gebruikte Materialen:
Cardstock: Whisper White, Basic Grey.
Designpapier: Kaleidoscope Designer Series.
Stempels: Perfectly Penned.
Inkt: Memento Black.
Gereedschap: Woodgrain Embossingfolder, Tiny Wave Stampin Trimmer Rotary Cutting Blade, Itty Accents Punch Pack.
Embellishments: Gold Sequins.

En doen jullie ook weer gezellig mee met ons?
Deze keer sponsor ik de Challenge en de winnaar mag voor 15,00 euro aan SU spullen uitzoeken uit de nieuwe Catalogus. ;)





Ik ben weer heel benieuwd naar de uitwerkingen. :)

Fijne dag.

Groetjes Rosalien

donderdag 19 juni 2014

Drukke Weken Achter De Rug

De laatste 2 weken zijn zeer hectisch geweest met onverwachte en leuke dingen.
zo belde eerst Stampin Up mij op met de vraag of ik iets wilde maken voor een Nederlands Kinder Knutsel tijdschrift. Ik had 1 week de tijd, of eigenlijk 4 dagen. Het ging om 1 klein projectje dat stap voor stap beschreven moest worden en met foto's erbij. Ik moest ook rekening houden dat ik niet iets ging gebruiken wat uit de Catalogus ging dus de keuze werd heel klein, zeker daar ik ook rekening moest houden met het Thema, maar het is gelukt. Ze vonden het leuk. pfff.....gelukkig. :)

2 Dagen later krijg ik een mail met de vraag of ik nog iets wilde maken voor een Frans Ouder/Kind Magazine. Dit keer ging het om 3 projecten en moest ik ook alleen artikelen gebruiken die in de nieuwe Catalogus stond. Ook nu had ik 1 week de tijd hiervoor. Aangezien ik voor het  Thema dat ik opgedragen kreeg niet de juiste spullen had moest ik even wachten op de spullen die mij toegestuurd werden. Toen bleven er nog 4 dagen over om de projecten te maken en wederom alles stap voor stap op de foto te zetten en een beschrijving te maken. Ook dit is  gelukt en vonden ze heel leuk. Dat blijft toch elke keer spannend. :)
Een paar foto's van dit project moest ik overdoen die waren net niet scherp genoeg aan de zijkant. Tsja, ik ben ook geen professional. ;) En men wilde ook Aktie foto's zien. Dus wederom druk aan de slag. Uiteindelijk is ook dit goed gekeurd, heel gaaf om te doen maar wel heel erg bewerkelijk.
En tijdens deze drukke bezigheden kwam Yvon hier een aantal dagen logeren. Dus zij en Winande die op bezoek was konden mij meteen helpen met alle onderdelen te knippen, ponsen en plakken. ;)

Nu ben ik natuurlijk wel heel benieuwd hoe het straks in de bladen staat. Als het goed is krijg ik het Franse Magazine toegestuurd want die is hier niet te verkrijgen.
Lijkt mij wel heel raar om je eigen werk in een tijdschrift te zien....lol...

Door al het extra werk en de foto's die ik maar niet verstuurd kreeg via de mail ( het was een te groot bestand ) liep de planning een beetje anders hier. Gelukkig wist yvon een programma waar je grote bestanden mee kan versturen dus dat probleem was gelukkig ook weer opgelost.

Helaas sloot het Pannenkoeken Restaurant tegen die tijd dat wij klaar waren de keuken en moesten wij uitwijken naar de Chinees. Waar wij trouwens heerlijk gegeten hebben en Yvon geen genoeg kreeg van de mooie versieringen en snijkunst van het eten. :)







De volgende dag hadden we een High Tea gepland. Hier ging iets verkeerds met de reservering en was men vergeten achter onze naam te zetten dat het een High Tea betrof.
Dus de kok ging ter plekke een geïmproviseerde High Tea maken. Deze smaakt ook  goed.
Het weer was heerlijk dus wij hebben lekker buiten op het terras in het park gezeten. :)






Heerlijk in het zonnetje op het terras.





Het Restaurant gezien van de overkant. Daar aan het water hebben wij gezeten tussen de kwakende kikkers. ;)


 
 


Na afloop hebben we ook nog even door het parkje gelopen. Zowel het Restaurant als het parkje met de dieren die er lopen worden gerund door mensen met een verstandelijke beperking.
Een heel mooi initiatief.






Voor de Meeting van Stampin Up in Houten moest ik nog een naam kaartje en de swaps maken ( dat  werden er uiteindelijk 20 stuks  meer redde ik echt niet ) dus hup aan de slag.



Mijn naam kaartje voor Houten.



En een paar kaartjes voor de swap in negatief en positief effect. Zo heb ik ze alle 20 gemaakt in verschillende kleur stellingen. Allemaal met de nieuwe In Color kleuren.



Als afsluiting zijn we s'avonds nog even het bos ingegaan met de bedoeling om wat foto's van zwijnen te maken. Ik had vol enthousiasme verteld over de vele families zwijn die hier rondlopen met jongen. Maar denk je dat we een zwijn gezien hebben???
Nee hoor, het enige wild wat we tegen kwamen was een haas...lol...




En wat denk je, Yvon is weer naar huis en vandaag laat familie zwijn met jongen zich weer zien. Helaas heb ik er  geen foto van.
Maar hier is een foto van vorig jaar van een paar zwijnen. ;) Om het een beetje goed te maken dat we ze gemist hebben.


Fijne dag en leuk dat je een bezoek  bracht aan mijn blog. :)


Groetjes Rosalien

woensdag 18 juni 2014

Demodag in Houten met SU

Afgelopen zaterdag hadden we een bijeenkomst van Stampin Up voor alle demonstratrices in Nederland. We waren met 160 man/vrouw, ja wij hebben ook mannelijke demo's, leuk hé? :))
Zie hier een groepsfoto die gemaakt is.
En kunnen jullie mij hier vinden?...lol...


We hebben een hoop nieuws gehoord die dag. Charlotte Harding gaf uitleg over de Blendabillities, Project Life en verzorgde een Make and Take.
Enkele demo's waren benaderd om iets te vertellen hoe zij hun business runnen en hoe men de kosten berekenen voor een workshops etc.
Caroline en Mariska deden een Workshopje voor.
Damir vertelde over een Nederlandse Hostess Set die uitkomt. Leuk!!
Dit is hem. Helaas zit er een taalfoutje in en die wordt nu herstelt. ;)





En wij hebben nu ook onze eigen Nederlandse Stampin Up Facebook Pagina en Pinterest Pagina. Hoe cool is dat? Deze werden zaterdag gelanceerd.





 



En er werd nog veel meer verteld. ;)

Er werd ook geswapt met collega's. Zo doe je weer leuke ideeen op. Vooral de swap van Corinne Oosterhof was favoriet. Dat is die met het bad eendje op de 2e foto, zo leuk gedaan. :) Als je aan de label trekt komt het eendje tevoorschijn.





En dit was mijn swapje. Gemaakt met de nieuwe kleuren In Color Cardstock, lint en stempels. Ik heb er een positef en negatief kaart van gemaakt en allemaal in verschillende kleurencombinaties.



Met de Prize Patrol was ik één van de gelukkige die prijs had en won ik de Project Life Kit met bijpassende Embellishments.

En wij kregen allemaal een pakketje met de nieuwe In Color Cardstock met een Inktpad en rolletje lint cadeau.

 



En de mensen die  gepromoveerd waren kregen nog een mooi bloemetje. Yvon kon die van haar niet mee nemen dus mocht ik hem houden. Bedankt Yvon hij staat nu hier op tafel in een vaasje. ;)


Door Gerjon werden we verwend met wat lekkers. Helaas of moet ik zeggen gelukkig...lol.... waren er een paar mensen vergeten hem mee te nemen. Ze lagen nog in de auto. Wie mist hem?
Bedankt Gerjon voor het leuke potje met lekkers. :)



En Yvon verwende mij met wat moois voor de gastvrijheid. Zij heeft een aantal dagen bij mij gelogeerd. Bedankt Yvon, helemaal in mijn kleuren. :)


En zo vliegt de dag om en was  het alweer voorbij. Het was leuk om iedereen weer te zien en nieuwe mensen te leren kennen.


En iedereen bedankt voor de leuke swapjes en de gezellige dag. :) En hopelijk allemaal tot ziens op de volgende Event. :)

Voor mensen die interresse hebben, hier zijn de Weekly Deals van deze week. ;) tot volgende week dinsdag 18:00 uur zijn deze te bestellen bij mij. Dan kunnen ze nog op tijd mee met de bestelling. ;)




Heb je de nieuwe Catalogus nog niet en wil je hem graag ontvangen, stuur mij dan even een mailtje op m.zwackhalen@planet.nl en dan komt hij zo snel mogelijk jou kant op. ;)





Fijne dag allemaal. :)


Groetjes Rosalien

woensdag 11 juni 2014

Project Life, nieuwe Catalogus en Weekly Deals


Als eerste wil ik mijn nieuwe volger Ingrid welkom heten. Super leuk dat je mijn blog wilt volgen. :)


Ik heb leuk nieuws voor liefhebbers van Project Life. Stampin Up heeft nu ook Project Life in het assortiment. Zij zijn een samenwerkingsverband aangegaan met Becky Higgens. En speciaal voor SU heeft Becky Higgens exclusieve Project Life artikelen ontworpen.



En vanaf vandaag zijn een aantal Project Life artikelen al te bestellen. En ze zijn zo gaaf!! :) Zucht...slecht voor mijn portemonnee...lol...
Dit zijn ze.


Project Life Photo Pocket Pages - 12 pages, 2 of each design.
Artikelnr. : 135294
Prijs: 7,95 Euro.
 




Everyday Adventure Project Life Card Collection - 100 double sided, color -coordinated cards in 3 sizes, 4" x 6" , 4" x 4", "3 x 6".
Artikelnr. : 135298
Prijs :  17,95 Euro.



Everyday Adventure Project Life Accessoires Pack
4 3"x 4" specialty cards, 8 sticker sheets, 
1 acetate accents sheet, 8 wood accents,
2 exposy stickers,  4 arrow paperclips,
1 roll Washi Tape ( 5 yards )
Artikelnr. : 135301
Prijs: 11,95 Euro.




Project Life Journaling Pens
2 pens ( 01 and 05 )
Artikelnr. : 135304
Prijs: 5,95 Euro.




Project Life Corner Punch
Artikelnr. : 135346
Prijs : 9,50 Euro.




Cards & Labels Project Life Framelits Dies
5 dies.
Artikelnr. : 135707
Prijs : 27,95 Euro.




Project Life Day To Day Photopolymer Stamp Set
42 stamps
Artikelnr. : 135785
Prijs : 30,95 Euro.





Project Life Point & Click Photopolymer Stamp Set
26 stamps
Artikelnr. : 135787
Prijs : 18,95 Euro.



Hier in de webwinkel vindt je ze ook net als de Digitale Project Life Kits die nu verkrijgbaar zijn.


In de nieuwe Catalogus staan nog veel meer leuke artikelen en kits van Project life.




Mocht je deze Catalogus willen ontvangen dan kan je hem bij mij aanvragen. Hij kost inclusief verzenden 6,25 euro.
Bij een bestelling vanaf  35,00 euro krijg je hem van mij er gratis bij. Wel even aangeven dat je hem wilt ontvangen.
Vaste klanten krijgen hem natuurlijk gratis thuis gestuurd. ;)

Behalve Project Life staan er nog veel meer gave nieuwe producten waarvan ik denk dat ze heel erg gewild zijn. ;)
Zucht ....het leven van een demonstratrice valt niet mee....lol...



Voor degene die het misschien gemist hebben, ik heb nu ook een Klantenkaart voor mijn vaste klanten zodat je kan sparen voor korting. Bij elke aankoop zet ik jou aankoopbedrag neer op de Klantenkaart. Na 10 aankopen is de kaart vol en tel ik alle bedragen bij elkaar op. Hier bereken ik dan 5% korting op die je bij je volgende bestelling mag besteden.
Heb je ook interesse in een Klantenkaart? Vraag hem dan aan bij mij. ;)

Mocht je nog iets uit één van de lopende Catalogussen willen bestellen wacht hier dan niet te lang mee want deze Catalogussen lopen 30 juni af.
Vergeet hierbij ook niet om de Retired lijst  ( deze loopt tot 30 juni ) en de Clearence Rack na te lopen want misschien zit hier nog iets bij voor je. Veel artikelen zijn al weg maar misschien zit er voor jou nog iets tussen.

En mocht je interesse hebben om ook demonstratrice te worden dan is er tot 30 juni de extra mogelijkheid om voor 65,00 euro in te stappen.
Je hebt nu dus 2 keuzes hoe je in wilt stappen. Hier kan je er meer over lezen.

En ook de nieuwe Weekly Deals zijn vandaag weer online.
Dit zijn ze.






Nou, je ziet het. Het is een heel lang bericht geworden met heel veel nieuws. Nu hopen dat ik niks vergeten ben te vertellen...lol....
Heb je ergens vragen over je mag mij altijd mailen op m.zwackhalen@planet.nl
Ook als je een Workshop/Party wilt houden of bijwonen kan je bij mij terecht.

Ik wens jullie een hele fijne dag vandaag. ;)

Ik krijg vandaag een logee die tot het weekend blijft ( Yvon komt een paar dagen ) en er staan allemaal leuke dingen gepland.
We gaan o.a. eten bij het Pannenkoekhuis, zo jammie, en we gaan een  High Tea doen, gaaf!! ( dat is voor het eerst dat ik dat doe. )  :)
En zaterdag hebben wij een landelijke Meeting van Stampin Up. En tussendoor wordt er natuurlijk geknutseld, de swapjes moeten nog afgemaakt worden.
En als alles het toelaat gaan we familie zwijn even opzoeken hier in het bos. Er zijn op dit moment veel  gezinnen met jongen, dus dat is leuk als je die op de foto kan krijgen. ;)
Allemaal leuke activiteiten voor Project Life..:)


Groetjes Rosalien

zondag 8 juni 2014

Feestje bij de DCL

De Dutch Card Lovers bestaat alweer 5 jaar. Ongelooflijk hoe snel de tijd gaat.
Toen we aan het brainstormen waren hoe we het deze keer zouden gaan vieren kwamen er een aantal leuke ideeen voorbij van Margot en Anja die we gecombineerd hebben.
Zo plaatsen wij deze keer op het Challenge Blog alleen een Sneak Peak van onze kaart en moet je alle blogs van de DT leden en de Gastdesigner langs om de kaarten te zien en alle opdrachten te verzamelen ( 5 stuks ) voor de Challenge.
Als je dan ook bij iedereen een reactie achter laat, ook bij Nelleke onze Gastdesigner , maak je nog eens kans op een extra prijsje. Iedereen verloot namelijk op zijn blog een klein prijsje onder de reacties.
De Top 3 en de winnaar dat blijft gewoon doorgaan. ;)

Dus nog even in het kort:

- Ga alle Blogs van de DT leden en onze Gastdesigner langs om de opdrachten te verzamelen voor de Challenge en maak er een kaart mee.
- Laat overal een reactie achter om kans te maken op een extra prijsje.


Dit is mijn Sneak Peak dat op het Challenge Blog staat.



En hier is de volledige kaart. Ik heb daarvoor de volgende opdrachten gebruikt:

Anja - Sketch 5
Rosalien - Kleurenpallet 2
Marjan - Embellishments: Sequins
Margot -  Techniek: Watercoloring
Nelleke -Thema:  Birthday



Gebruikte Materialen:
Cardstock: Chocolate Chip, Pool Party - Water Color Paper.
Stempels: Off The Grid, Create a Cupcake.
Inkt: Chocolate Chip, Melon Mambo, Tangerine Tango, Pool Party, Smoky Slate.
Gereedschap: Label Card Thinlits.
Embellishments: Gold Sequin Trim, Essentials Wooden Elements.



En mijn opdracht is voor jullie is :

 Kies één van deze kleurenpallets 2 of meerdere kleuren uit voor je kaart.




Het prijsje dat ik verloot onder de reacties die jullie op mijn blog achter is een Embossingmal van Stampin Up de " Decorative Dot"s.



Ik wens jullie heel veel plezier met deze leuke Challenge, wij hebben er in ieder geval veel plezier aan beleefd. :)

En een fijn en zonnig Pinksterweekend.


Groetjes Rosalien