donderdag 28 mei 2015

Hello en Thanks a Bunch

Vandaag nog een paar simpele kaartjes die ik gemaakt hebt met de nieuwe producten uit de Annual Catalogus van 2015-2017.
Mocht je de Catalogus nog niet in je bezit hebben en hem ook graag willen ontvangen, stuur mij dan een mailtje en dan komt er één jou kant op. ;)

Ik heb wel even zitten twijfelen of ik deze kaartjes op mijn blog zou zetten omdat ik er zelf niet zo tevreden over ben.
Maar als je niet lang kan zitten vanwege je rug en je toch graag bezig wilt zijn kan het resultaat wel eens tegenvallen. ;)
Maar nu jullie mening graag. Kan het ermee door of toch maar richting prullenbak? 

Voor het eerst kaartje heb ik gebruik gemaakt van de stempel set You're So Sweet. Deze set kan je mooi combineren met de Mini Treat Bag Thinlits Dies.
Hier kwam ik te laat achter zoals je ziet bij de uitgeponste ster. Met de puntige hoeken vind ik hem eigenlijk niet zo mooi. De volgende keer dus de juiste stans pakken. ;)
Het 2e kaartje is gemaakt met de Sprinkles Of Love set. Deze set heeft veel mogelijkheden en het leuke is dat er ook een bijpassende pons bij is.
Dit is een stempel set die speciaal gemaakt is om het Ronald McDonald Huis te steunen.
Als je deze set koopt gaat er namelijk van dat bedrag 2,25 euro naar het Ronald McDonald Huis.
Dus je steunt meteen een goed doel. :)

Binnenkort laat ik jullie een kaartje zien waar ik wel heel tevreden over ben. Ik vind hem zelfs mooi..:) Maar dat kan ook niet anders want die heb ik gelift uit de Catalogus. Daar was ik meteen verliefd op toen ik hem zag. ;)

Fijne dag en bedankt voor je bezoek en/of je reactie op mijn berichtje. Ik vind het altijd leuk om de reacties te lezen. :)Groetjes Rosalien