woensdag 17 april 2013

Nieuwe Actie van Stampin Up

Nieuwe Actie van Stampin Up

Het houd maar niet op want Stampin Up heeft weer een nieuwe actie. Van 15 April tot 30 Mei krijg je extra Hostess Credits bij een Party verkoop of aankoop bedrag vanaf 350,00 euro. Bovenop de voordelen die je al krijgt ontvang je 35,00 euro extra aan Hostess Credits. Hoe geweldig is dat??
Kijk maar eens op de lijst hieronder wat je normaal krijgt en tel daar de 35,00 euro Hostess Credits bovenop.

Wil je een Party organiseren en gebruik willen maken van deze extra voordelen dan kan je mij mailen op. m.zwackhalen@planet.nl


Maar dat is nog niet alles, want besluit je om ook demonstratrice te worden van Stampin Up dan is er ook voor jou in deze periode een voordeel want ook jij mag in je Starterspakket voor 35,00 euro aan extra producten uitzoeken. Dus inplaats van 175,00 euro mag je voor 210,00 euro je Starterskit samen stellen en daar betaal je dan 129,00 euro voor.
Ook handig als je een grote aankoop wilt doen want dan is dit veel voordeliger natuurlijk. Je hoeft namelijk geen Demo's of Party's te houden om demonstratrice te worden bij Stampin Up. Ook hobbyisten kunnen zich aanmelden. De enige voorwaarde waaraan je moet voldoen is dat je per kwartaal 300,00 euro omzet.
Als je vragen hierover hebt dan kan je mij mailen en wil jij je aanmelden dan kan dat hier: https://ida.stampinup.com/nl/agreement


Mocht je  geen Party willen organiseren maar wel graag de voordelen willen hebben van de gratis Hostess Credits van 30,00 euro, kijk dan eens hier bij de Stamp Club  dan is dit misschien iets voor jou. Ik heb nog plek voor 3 deelnemers in de groep en dan kunnen we starten.


Groetjes Rosalien

Geen opmerkingen: