vrijdag 28 juni 2013

Een Paar Kaartjes

Een Paar Kaartjes

Ik ben de laatste paar weken zo druk geweest met de Gastenkaartjes maken voor het Gastenboek voor het huwelijk van mijn dochter, dat ik nog geen tijd heb gehad om deze kaartjes te laten zien. ;)
Ook zijn we druk bezig geweest met ons huis dat te koop staat en nu eindelijk verkocht is. Dus de komende tijd gaan we op zoek naar een nieuw stekkie. ;)

Het eerste kaartje is lekker zonnig, iets wat wij wel kunnen gebruiken. Dus hopelijk schijnt hier ook weer snel de zon. ;)
De achtergrond heb ik eerst bewerkt met een sponsje in de kleuren Daffodil Delight en Certainly Celery. Daarna heb ik hem gestempeld met stempels uit de Secret Garden Set en vervolgens geembossed met de Embossingfolder Vintage Wallpaper. Ik blijf dat een leuk effect geven.
De tekst komt uit de set Blooming With Kindness.


Materialen:
Papier: Cardstock - Whisper White, Certainly Celery, Daffodil Delight.
Stempels: Secret Garden, Blooming With Kindness.
Gereedschap: Embossingfolder Vintage Wallpaper, Framelits Apothecary Accents, Bitty Butterfly Punch.
Embellishments: Bakers Twine Lucky Limeade, Button Subtles Collection, Jewels Basic Pearls, Stampin Dimensionals.
Inkt: Certainly Celery, Daffodil Delight.

Het 2e kaartje is  weer heel vrolijk met deze kleuren. Ik heb weer een combinatie van kaart met envelop gemaakt en ook de envelop bestempeld. Ik vindt dat zo leuk om te doen. :)
Ook hier heb ik de Secret Garden Stempelset gebruikt en na het stempelen geembossed. Hier heb ik de Embossingfolder Fancy Fan gebruikt, één van mijn favoriete embossingfolders.

 

Materialen:
Papier: Cardstock Whisper White, Summer Starfruit en Envelop.
Stempels: Secret Garden, Itty Bitty Banners.
Gereedschap: Bitty Banners Framelits, Secret Garden Framelits, Embossingfolder Fancy Fan.
Embellishments: Jewels Basic Pearls.
Inkt: Summer Starfruit, Riding Hood Red, Marina Mist, Crumb Cake.

Als laatste een minder vrolijk kaartje maar wel één die je af en toe nodig hebt. Hopelijk blijft deze nog lang in de kast liggen. ;) Het is een condoleance kaart geworden en hier heb ik de stempelset Best Of Flowers gebruikt. De tekst komt uit de set Petite Pairs, een stempelset met veel verschillende teksten voor alle gelegenheden.
Met de Framelits Ovals collection heb ik een ovaal uitgestanst en achter de opening de bloemen gestempeld. Met een paar Ovals Framelits heb ik een klein randje uitgestanst om er en mooie afwerking aan te geven.
Het is een sobere kaart geworden, precies zoals het hoort bij de gelegenheden.

 

Materialen:
Papier: Cardstock Whisper White, Sahara Sand.
Stempels: Best of Flowers, Petite Pairs.
Gereedschap: Framelits Ovals Collection, Occasions Paperpiercing Pack, Piercing Tool en Piercing Mat.

Annual Catalogus

Mochten jullie nog iets willen bestellen uit de Annual Catalogus 2012-2013 of uit de Spring Summer Catalogus dan kan dat nog tot zondag. Dan gaat de laatste bestelling uit deze beide Catalogussen de deur uit.

Aankomende dinsdag 2 Juli komt de nieuwe Catalogus 2013 -2014 uit, de digitale versie zet ik op mijn blog maar mocht je liever de Catalogus zelf willen hebben dan kan je hem bestellen bij mij voor 5 euro exclusief verzendkosten, de verzendkosten bedragen 3,24.

Volgende week komt er ook een leuke Actie voor de maand Juli maar daar vertel ik jullie later wat over. ;)

Shares

Ook de nieuwe Shares gaan dan weer lopen, dus wil je graag Papier, Lint, Embellishments etc. willen maar niet zulke grote hoeveelheden willen ontvangen dan kan  je weer bij mij een bestelling doen bij diverse Shares. ;)

De eerste Stamp Club loopt nu bijna af dus wordt het tijd om te kijken of er interresse is voor een volgende ronde.
Je kan je vanaf nu opgeven voor de nieuwe Stamp Club die in September van start gaat en waar je éénmaal gedurende de looptijd je voor 30 euro gratis aan SU spullen uit mag zoeken. De eerste aanmelding is al binnen.
Wil je weten wat de Stamp Club inhoudt? Kijk hier dan even.
Wie volgt?? :)


Demonstratrice Worden?

Mocht het je ook leuk lijken om ook Demonstratrice te worden bij Stampin Up en te profiteren van de vele voordelen en de kortingen en niet te spreken over de leuke contacten die je opdoet dan vertel ik je graag hiermee over. :) Voor vragen kan je mij mailen op m.zwackhalen@planet.nl
Hier kan je alvast kijken voor wat meer informatie over het  Demonstratrice zijn.
Als jij je voor 20 juli  aanmeld in mijn Team als Demonstratrice dan krijg je van mij een leuk pakketje aan SU spullen om je nog eens extra op weg te helpen. ;)
Hier is de link waar jij je aan kan melden.Groetjes Rosalien

2 opmerkingen:

Lida zei

Wat zijn dat leuke kaartjes die je heb gemaakt!!

groetjes Lida

Scrap en Kaartenfun met Stampin-Up zei

Hé, mijn naamgenootje is me voor Rosalien.
Ik vind die enveloppe zo leuk gedaan. Zijn deze gekocht bij SU ? Een hele vrolijke combi en leuke kleuren gebruikt. Ovaal met die stempel uit de serie 25 jaar is ook ontzettend leuk gedaan. Nu ga ik even bij Lida kijken. Hartelijke groetjes andere Lida...