woensdag 3 september 2014

Verslagje Beurs 's-Hertogenbosch en Weekly Deals

Afgelopen zaterdag stond ik een dagje op de beurs bij de stand van Stampin Up. Al vroeg in de ochtend ging de wekker af want ik moest om half negen op de beurs zijn en het was nog een uur rijden voor ik er was.
We waren allemaal op tijd. Helaas was 1 collega ziek en heeft zich dus af moeten melden.
Enkele collega's kende ik alleen via internet en het is dan ook heel leuk om ze in het echt te ontmoeten. We hebben met z'n alleen echt een super dag gehad.
Damir heeft ons even rondgeleid en uitleg gegeven. Nog even snel met z'n allen een bakje koffie gedronken en toen kwamen de eerste mensen al de beurs op lopen.
Er was ontzettend veel belangstelling voor SU dus de workshop tafel was ook constant vol met mensen die een workshopje wilde volgen.
Er waren veel mensen die nog nooit gestempeld hadden of over SU gehoord hadden. Maar de reacties waren allemaal hetzelfde. Ze vonden het geweldig. Ook veel complimenten gekregen over de stand die er zo mooi uit zag. Kortom het was een geslaagde dag.
Ook op de andere dagen was er veel belangstelling en hadden onze collega's het ook erg druk. :)
Kety was op zaterdag onze fotograaf en heeft o.a. deze foto's gemaakt. :)


We kwamen hier net bij de stand aan.Nog even snel een foto maken voor de beurs open ging. ;)


Hier was het even iets rustiger.


Nog even een groepsfoto aan het eind van de dag samen met Damir.
Dit was het kaartje die de mensen konden maken. Ik heb hem thuis nog even nagemaakt met dit verschil dat we op de beurs de Large Polka Dot Embossingfolder gebruikt hebben. En laat ik die nu net niet hebben. ;)En weet je wat nu zo grappig is? Ik maak net een rondje bij de Challenge Blogs om te zien of ik een leuke uitdaging zie. En tot mijn verrassing heeft Fab Friday precies dezelfde sketch als dit kaartje....lol.. Komisch of niet?...hihihi.....Vandaag is het ook weer tijd voor de nieuwe Weekly Deals. Dit zijn ze.

Mocht er iets voor je bijzitten mail mij dan voor volgende week dinsdag je bestelling door op m.zwackhalen@planet.nl

Onder de mensen die deze maand een bestelling plaatsen verloot ik dit pakketje twv. 39,95.
De winnaar maak ik 30 september bekend.Er komen weer een paar mooie dagen aan dus ik zou zeggen geniet ervan. ;)

Groetjes Rosalien


3 opmerkingen:

Amanda Mertz zei

Great colors on your card...I never would have thought of a purple dog but it totally works lol! Thanks for expanding my horizons and sharing at Fab Friday!

Brian King zei

All wonderful pictures! Thanks for sharing. This image works perfectly with this layout and these colors. Beautiful! Thanks for playing along with this FabFriday sketch.

Cindy Beach zei

Your card really caught my eye. It's adorable! I love your choice of colors and coloring. I think the purple dog is a great choice! I am so glad you joined the fun with us at Fab Friday!