zaterdag 18 maart 2017

Workshop op Maat

Vorige week heb ik een gezellige Workshop gehad. Op verzoek hebben we gewerkt met  een combinatie van stempels en ponsen. Deze mevrouw wilde graag leren hoe dat gaat.
Ik had wat voorbeelden gemaakt en leuk op de tafel gepresenteerd.
En zoals altijd ligt er voor de  workshoppers een klein presentje klaar.
Ik heb deze keer een doosje gemaakt en gevuld met chocolade eitjes. Jammie!! ;)Op de foto's hieronder kan je de voorbeelden zien die ik gemaakt hebt.
Ik heb het bewust niet te moeilijk gemaakt en zo laten zien hoe je op verschillende manieren je de stempels en ponsen kan gebruiken en tevens kan besparen op papier.


Ik heb een grijze variant en een blauwe variant gemaakt om te laten zien hoe je een andere uitstraling krijgt door alleen al door een andere kleur te gebruiken met hetzelfde model.
Het grijs maakt het wat officieel en de blauwe variant geeft een vrolijke uitstraling.

Wij hebben de 2 blauwe kaarten gemaakt  samen met het onderste doosje die gevuld is met 3 waxine lichtjes die we ook versierd hebben met washi tape.


Al met al was het een succes en de volgende Workshop staat weer gepland op 25 april.Heb jij ook zin in een Workshop neem dan contact met mij op. En zoals je ziet zelfs een Workshop op Maat is mogelijk. :)Een fijne dag.


Groetjes Rosalien

1 opmerking:

Margot zei

Heel leuk! Jammer dat je zo ver weg woont! Misschien toch maar weer eens een DT-dagje organiseren met de Dutch Card Lovers?