zondag 29 april 2018

Allemaal Blaadjes.....

De nieuwe Challenge bij de Dutch Card Lovers is een kaart maken waarbij alleen maar blaadjes mogen voorkomen. Dat is echt een uitdaging hoor want er mag geen één bloemetje bij.
Voor mijn kaart heb ik de nieuwe Nederlandse stempel set "Puur Natuur" gebruikt.
Deze vindt je straks in de nieuwe Annual Catalogus die op 1 Juni uit komt.
Dit is echt een super mooie set en hij doet mij ook denken aan de best verkochte set "Lovely as a Tree". Deze gaat gelukkig ook mee naar de nieuwe Catalogus. Hoera!! :)
Ik heb met 2 verschillende blaadjes uit deze set random gestempeld op Verry Vanilla Cardstock in de kleuren Old Olive, Daffodil Delight en Lemon Lime Twist.
Ik heb ze ook op Vellum gestempeld met Versamark en bestrooid met Copper Embossingpoeder waarna ik deze verhit hebt met de heatttool.
Ook de tekst heb ik op deze manier gedaan maar dan op Verry Vanilla Cardstock en deze is gemat op Early Espresso Cardstock.
Achter de tekst heb ik Copper Metallic Thread gedaan en de Rhinestones heb ik gekleurd met de Stampin Blends in de kleur brons.


Meer prachtige voorbeelden vindt je op het  Challenge Blog waar deze keer zelfs 2 Gastdesigner mee doen met ons.
En mocht je van een uitdaging houden dan zou ik zeggen doe gezellig mee met ons. ;)


Een hele fijne dag en tot de volgende keer.Creatieve Groetjes,


Rosalien

4 opmerkingen:

gerrie zei


Wat een schitterende kaart heb je gemaakt Rosalien, woww. Alleen dat vellum met koperpoeder zie je niet zo goed, maar ik neem aan dat je het in het echt wel goed kan zien. Origineel trouwens om dat met vellum te doen.
Ik wens je een fijne zondag, groetjes, Gerrie.

Nicole Parmentier zei

Wat een mooie kaart met deze stempel! Doet me denken aan de zon die door de bladeren schijnt met al die frisse kleurtjes groen. Echt prachtig gedaan!

gerrie zei


Je hebt weer een prac htige kaart gemaakt voor DCL, woww ik heb al een stempelset met blaadjes, maar deze is ook erg gaaf. Jullie boffen maar om
deze als eersten te mogen gebruiken. Je kaart is een beauty.
Lieve groetjes, Gerrie.

Ellen zei

Ik hou van de transparantie die de kaart laat zien Rosalien! Mooie kaart!
Groetjes Ellen