vrijdag 28 december 2018

Waarom het zo stil is op mijn Blog.......

Ik zie tot mijn schrik dat ik al een maand geen blogbericht meer geplaatst heb. En dat klopt want precies een maand geleden kregen wij slecht nieuws te horen over de ziekte van mijn man.

Mijn man heeft al 7 jaar Chronische Lymfatische Leukemie en nu heeft er een transformatie plaats gevonden naar Hodgekin. We hebben nu te maken met 2 kankersoorten die beiden actief zijn.
Hij krijgt nu een half jaar lang elke 2 weken een chemo met daar achteraan een stamceltransplantatie.
Na de eerste chemo kreeg hij echter  bijwerkingen waardoor hij in het ziekenhuis belande en daar 2 weken in gelegen heeft.
Gelukkig was hij voor kerst weer thuis.
Een nieuwe chemo is inmiddels alweer gestart en gelukkig gaat het tot nu toe goed.
In de tussentijd zijn we ook opa en oma geworden en onze kleindochter konden we pas na 3 1/2 week zien. En wat is ze lief en zoooo klein....smelt.... :)
Met de feestdagen erbij was het een hele drukke maand.

Dit is tevens de reden dat ik deze maand geen Nieuwsbrief verstuurd heb en ik voorlopig nog geen Workshops inplan.


Gelukkig kan ik nu af en toe een uurtje voor mijzelf pakken en mij even terug trekken op de hobbykamer. Dus ik hoop jullie snel één van mijn creaties te kunnen laten zien. :)

Volgende week begint de jaarlijkse Sale a Bration Aktie en dan breng ik jullie weer op de hoogte van alle nieuwtjes en kan ik jullie tevens de Voorjaars Catalogus  en SAB Flyer laten zien. :)Ik wens jullie allemaal een hele fijne jaarwisseling en alle goeds voor 2019. :)

Creatieve Groetjes,
Rosalien
3 opmerkingen:

bolletjelucky.blogspot.com zei

Jeetje dat is allemaal nogal wat Rosalien. Gefeliciteerd met de geboorte van je kleindochter en veel sterkte met de chemo's en het ziekzijn van je man.
Lieve groetjes Miranda

Sarah zei

Een mengeling van mooie en heftige momenten. Veel sterkte!

gerrie zei


Logisch dat je blog een poos stil staat Rosalien. Eerst nu je man in de aandacht, gelukkig was hij met Kerst thuis. Ook nog gefeliciteerd met de geboorte van je kleindochter, dat was dan weer een lichtpuntje.
Kan me voorstellen dat je hoofd nu niet naar stempelen staat, komt vanzelf wel weer. Lieve groetjes, Gerrie.