zondag 26 juni 2022

Best Wishes

Op 1 Juli komt de nieuwe Najaars/Winter Catalogus uit en dit is een mooie gelegenheid om de uitdaging van de Dutch Card Lovers te combineren met één van de nieuwe producten uit de catalogus. 

De uitdaging bij de DCL is om een voertuig op je kaart te gebruiken.De invulling is helemaal vrij. Ik wilde dolgraag de Gnomes stempelset gebruiken, die vindt ik zo leuk. Maar ja, nu dat voertuig nog. Ik herinnerde mij dat ik een stans van Sizzix had uit de begin periode van het scrappen van een auto. Kennen jullie deze nog? Het leek mij leuk om Gnomes in de auto te zetten en qua formaat past het mooi. :)
Ik heb gekozen voor de nieuwe vrolijke In Color kleuren 2022- 2024. En hoe mooi past de "Fern" embossingfolder erbij op de achtergrond. Ook het designpapier geeft een leuk accent aan de auto. De tekst kan mooi dienst doen als nummerbord. En om het af te maken heb ik een kransje gestanst uit de "Tree Lot Dies" en op de auto geplakt. Deze stans kan je Augustus tijdens de Sale a Bration periode  gratis ontvangen bij een bestelling van 60,00 euro. Dit is een hele leuke set die je door het hele jaar door kan gebruiken. Hier zitb.v. ook zo'n gave stans bij van een caravan. :)


Het designteam en onze Gastdesigner hebben ook weer super leuke voorbeelden gemaakt. Dus neem zeker een kijkje op ons blog. En nog leuker, laat je door ons uitdagen en doe gezellig mee. :))


Creatieve Groetjes,


Rosalien

2 opmerkingen:

Marjan zei

Ik ken hem niet, maar is natuurlijk erg leuk bij de gnomes, gaaf kaartje!

Yvonne Spikmans - Van Bruggen zei

Wat is hij leuk Rosalien!! Ik herken de auto-stans nog, echt scrap-sentiment! 🌺☕️