zondag 28 augustus 2022

Zomerstop DCL Voorbij

Hebben jullie een fijne vakantie gehad? Na een paar maanden druk geweestte zijn met oppassen op de kleinkinderen heb ik ook een paar weken gehad om bij te tanken. En met de hitte heb ik ook niet zoveel gedaan. Heerlijk relaxen. Nu ben ik inmiddels alweer een paar weken aan het oppassen dus we zijn weer druk. ;)


Ook bij de Dutch Card Lovers is de zomerstop voorbij en starten we vandaag met een nieuwe uitdaging. Deze is heel leuk. Het is de bedoeling dat je het bovenliggen papier scheurt zodat eronder een mooie afbeelding of tekst tevoorschijn komt.

Ik ben alvast met de kerstkaarten begonnen en hiervoor heb ik het gave DSP  "Storybook Gnomes" gebruikt samen met de bijpassende Gnomes Dies. De tekst komt uit de set "Regal Reindeer". De kaart is verder afgewerkt met de Fine Sparkle Gems en een strik met de Bakers Twine uit de 2022 - 2024 collectie.


Ik hoop dat jullie ook weer zin hebben om mee te doen. ;)


Creatieve Groetjes,


Rosalien

5 opmerkingen:

Marjan zei

Gaaf kaartje Roos, erg leuk dit papier met de gnome!

Marjan zei

Het was vast fijn om even uit te rusten, want oppassen zoals jij zo lief doet is vast vermoeiend. De hitte was hier ook oorzaak van heel rustig aan doen.

Je kaartje is superleuk, dat papier past erg goed bij de leuke gnome!

anja curvers zei

Echt een heel erg leuk kaartje zo en weer een voor de voorraad.

Nicole Parmentier zei

Net terug van vakantie dus wat later met reageren maar wat is je kaartje leuk met deze vrolijke gnoom! Gaaf ook dat je het papier twee kanten op hebt gerold.

Yvonne Spikmans - Van Bruggen zei

Heel leuk kaartje Rosalien! Leuk gedaan met aan twee kanten een rolletje! 🌺☕️