zondag 19 maart 2023

Nieuwe Challenge bij de Dutch Card Lovers

Deze keer staat de Challenge bij de DCL in het teken van Embossen. Je mag gebruik maken van een embossingfolder, embossingpoeder of embossingpasta. Ik heb een combinatie gemaakt van een embossingfolder en embossingpoeder. Terwijl ik door mijn stempels ging kwam ik de stempelset  "Regal Reindeer" tegen. En deze vindt ik zo gaaf dat ik besloot om voor een kerstkaart te gaan. Ook had ik zin in vrolijke kleuren dus koos ik voor "Parakeet Party" en "Tahitian Tide". De achtergrond is geembossend met de "Wintry 3D" embossingfolder. Deze bestaat uit 2 sets, ééntje met kerststerren en eentje met dennenboomtakken. Super leuk! De tekst heb ik met goud embossingpoeder bewerkt. Ik wilde eerst voor wit gaan maar dat stond niet mooi dus zodoende kwam ik op goud terecht.

De afbeeldingen zijn ingekleurd met de Stampin Blends en uitgestanst met Reindeer Dies. Wat ik zo leuk vindt aan de kerstboom is dat de takken gedeeltelijk uitgestanst zijn zodat je een 3d effect kan creëeren. :)


Ook zin in deze uitdaging? Je vindt de Dutch Card Lovers hier.Creatieve Groetjes,


Rosalien

3 opmerkingen:

Marjan zei

Tof kaartje Roos, mooie embossing op je kaart leuke stempels bij de mooie boom!

The Creative Teacup - Yvonne Spikmans - Van Bruggen zei

Een echt CAS-kaartje en echt anders door de fellere kleurtjes! Mooi gedaan Rosalien 🌺☕️

Nicole Parmentier zei

Mooi Rosalien! Altijd gaaf om te zien wat een embossingfolder doet met je kaart, hij wordt er meteen bijzonder door. Mooie kleuren heb je ook gebruikt.