zaterdag 30 november 2013

Meeting Stampin Creations Team

Meeting Stampin Creations Team

Vorige week zaterdag hadden wij dan eindelijk de eerste meeting van ons Team. Door onze verhuizing en ziekte van mijn man lukte het niet om deze eerder te houden.
Gelukkig gaat het met mijn man de goede kant op en wordt ons nieuwe huis steeds opgeruimder na de verhuizing. ;)

Maar eerst wil ik jullie laten meegenieten van een filmpje van de Europese Convention van Stampin Up dat gehouden werd in Manchester. Hier komen alle demonstratrices van Europa samen voor bijscholing, workshops, make and takes, en de demonstratrices worden hier geëerd en beloond voor het behalen van bepaalde doelen en natuurlijk wordt er daarnaast ook gefeest. :)
Helaas lukte het mij niet om daarheen te gaan, maar een aantal collega's wel, en naar hun verhalen te horen hebben wij heel wat gemist. :)
Volgend jaar in oktober is dit grootse spektakel in Brussel en dan hoop ik er toch echt bij te zijn. Wij zijn van plan om als Team daar heen te gaan. Ik heb er nu al zin in. :)

Veel plezier met kijken en misschien zien jullie wel bekende demonstratrices voorbij komen. :).
Maar nu terug naar onze meeting. ;)

Gerjon kwam iets later, wat bleek....zij kwam met een lekke band langs de weg te staan. :(  En dacht je dat er iemand stopte?? Na enige tijd wachten was er eindelijk een vriendelijke man die stopte en haar band verwisselde. Dus dat liep gelukkig goed af.
Zij bracht ook wat lekkers mee voor bij de koffie wat er als koek in ging. Jammie!! :))
Daarna moest er eerst geswapt worden. Zo leuk dit. Er werden leuke projecten gemaakt door de dames en wij hebben weer leuke ideën opgedaan.


Dit zijn onze swapjes. :)
Daarna werd het tijd voor de eerste workshop. Ik begon met de welbekende Cracker die we met de Envelop Punch Board gemaakt hebben. Ik vindt dit zo'n leuk doosje. Hier had SU eerst een stans van maar helaas heb ik hem niet meer kunnen bemachtigen. Dus ik was heel blij toen ik deze Tutorial op internet tegen kwam.
Dit is hem. Ik heb  hiervoor het vrolijke papier van Polka Dot Parade gebruikt.

Hierna was het alweer tijd voor lunch. Na de lunch kregen we een workshop van Gerjon. Zij kwam met dit schattige bloemendoos kaartje. Zo noem ik hem maar want ik weet niet hoe hij heet. Ik had hem al wel eens voorbij zien komen maar had hem zelf nog nooit gemaakt. En ik moet zeggen ik vindt hem erg leuk. Deze werd ook erg enthousiast door de groep ontvangen. :)

Hierna had ik nog een workshop met de Envelop Punch Board en hebben we dit schattige doosje gemaakt.Hier is iedereen druk aan het werk. Tsja, behalve Ellen natuurlijk.....lol....


Aan het eind heb ik nog geprobeerd om al onze werkjes op de foto te zetten. Ze staan er niet allemaal op omdat sommige nog niet af waren. Helaas is het mij niet gelukt om een goede foto te maken. Dit was de beste uit de serie en de rest kon ik weg gooien. :(


Deze dag was in ieder geval geslaagd en we besloten om dit  eens in de 2 á 3 maanden te doen. De volgende staat alweer gepland in februari. :)


Mocht je er ook over nadenken om demonstratrice te worden dan kan jij je hier aanmelden. Ik verwelkom je heel graag in ons Team. En als nieuw lid ontvang je van mij ook een welkompakketje.
Je mag me ook mailen mocht je eerst meer informatie willen ontvangen op m.zwackhalen@planet.nl
En wie weet ben jij er dan straks bij op onze volgende Meeting  in Februari en ga je met ons mee in Oktober naar de Convention in Brussel. :)

Groetjes Rosalien


6 opmerkingen:

Yvon van Heugten Doensen zei

Wow dit ziet er SUper gezellig uit en wat een leuke creatie`s hebben jullie gemaakt

liefs yvon

Henriëtte zei

Dat ziet er wel heel erg gezellig uit en leuk zeg wat jullie hebben gemaakt.

Henriëtte zei

Dat ziet er wel heel erg gezellig uit en leuk zeg wat jullie hebben gemaakt.

Marjolijn van Elsberg zei

Wat een gezellige boel in jullie team!
Leuke dingen gemaakt.

Petra De Vroege zei

Wat superleuk allemaal en wat gezellig ook!!! de kleuren zijn prachtig!

carmen roets zei

Wat ziet deze bijeenkomst er gezellig uit! Jammer dat SU nog steeds niet uitgebreid is naar België. In het begin van het jaar mailde ik de hoofdzetel van NL eens, want ik had horen zeggen dat ze ook België willen veroveren, maar is nog niet gebeurd dus. Maar wel gaaf dat de samenkomst in Brussel is, zou je er ook heen kunnen als 'nog niet- demo'?? Groetjes, Carmen