woensdag 6 november 2013

SU Party

SU Party


Voor een paar weken terug had ik een SU Party bij Winande. Aangezien zij net ingestapt was in mijn Team heb ik voorgesteld dat zij de Party ging doen zodat zij meteen haar voordeeltjes kan halen en  kan groeien in deze leuke nieuwe uitdaging. En het is gelukt, ze heeft een leuke Party gehad. Samen hebben we gekeken wat we zouden maken. De meeste mensen waren onbekend met stempelen en de reacties waren dan ook erg leuk. Dus er zullen wel meer Party's volgen voor haar. :)

Dit is wat we gemaakt hebben. Een kerstkaartje met de bekende 3D kerstbal en een Nederlandse Tekst. Zo leuk dat SU die nu ook in het assortiment heeft.Vervolgens hebben we dit 2e kerstkaartje gemaakt.
Bij de Kerstman hebben we de muts en het hulsttakje een accent gegeven met behulp van de Aqua Painter en de Ink Pads.En natuurlijk moesten er ook nog een paar nieuwe voorbeelden gemaakt worden en dat zijn deze 2 kaartjes geworden.

De eerste is een mooi strak en eenvoudig kaartje. Het zijn juist de kleuren hier op het kaartje die het een  mooi geheel maken.Bij het 2e kaartje vindt ik de In Color Boutique Details zo leuk bij de bloemen staan als accent, en de Bakers Twine die er losjes omheen gewikkeld is maakt het geheel af.Vandaag ben ik druk bezig geweest met de papierkasten inruimen met Cardstock en Designpapier van SU. Alle namen van het Cardstock heb ik inmiddels uitgeprint. Deze moet ik nog lamineren en daarna kan ik de namen op de bakken plakken. Zo heb ik een mooi overzicht van al het papier en kan ik in één oogopslag zien of er nog wat bijbesteld moet worden. ;)
En hebben jullie het papier ook zo mooi opgeborgen? Ik ben benieuwd hoe jullie je papier opbergen. :)

Ook hier heb ik geen materialen lijst gemaakt van de producten die ik gebruikt hebt bij de kaartjes. Die zal ik ook zo snel mogelijk opzoeken en erbij zetten.

Groetjes Rosalien

2 opmerkingen:

Anita zei

Leuke kaartjes Rosalien en mooi dat het gelijk een succes was.

gr. Anita

Stampidoe@gmail.com zei

SUper leuke kaartjes rosalien en ik hoop eigenlijk snel je kasten life te kunnen zien. Succes met opruimen en inrichten

groetjes yvon