zaterdag 30 maart 2013

Just Because

Just Because

Een paar weken geleden had ik een SU party en de Gastvrouw had aangegeven graag deze kaartjes te willen maken. Dus dat hebben we gedaan. ;) De dames hadden nog nooit gestempeld en alles was nieuw voor hen. Maar ze vonden het hartstikke leuk en daar gaat het om. ;)
Dit is wat we gemaakt hebben.


A few weeks ago I had a SU Party and the Hostess told me she liked to make these 3 cards. So we did. ;) The ladies ahd never stamped before so everything was new to them, but they loved it, and that was the most important thing. ;)
So this is what we made.



Supplies:
Papier/Papers: Cardstock Whisper White, Designer Papers - Print Poetry Designer Series.
Stempels/Stamps: En Franqais, Vintage Verses, Everything Eleanor.
Gereedschap/Tools: Embossingfolder Needlepoint Border,1 3/4 Extra large Scallop Punch, 1 1/4 Scallop Punch, 7/8 Scallop Punch.
Embellishments: Jewels Basic pearl Large, Taffeta Ribbon Very Vanilla.
Inkt: Crumb Cake, Early Espresso, Gumball Green.



Supplies:
Papier/Papers: Cardstock Whisper White, Coredinations Real Red.
Stempels/Stamps: Bloomin' Marvelous.
Gereedschap/Tools: Embossingfloder Vine Street, Bitty Butterfly Punch, Sanding Block.
Inkt: Real Red, Bashful Blue, Crumb Cake.
Embellishments: Linen Thread.

 
Supplies:
Papier/Papers: Coredinations Pool Party, Design Papers - Comfort Café.
Stempels/Stamps: Vintage Verses.
Gereedschap/Tools: Embossingfolder Honeycomb, Framelits - Apothecary Accents.
Inkt: Cajun Craze.


Lijkt het je ook leuk om eens een Party te houden en kennis te maken met deze leuke producten van SU dan kan je mij mailen. Als Gastvrouw maak je ook kans om gratis producten te verdienen dus heb je 2 vliegen in één klap. ;)

Hebben jullie ook gehoord dat de SAB aktie voor nieuwe demonstratrices is verlengd? Mocht je ook demonstratrice willen worden dan is dit je kans om 25% extra in je starterskit te krijgen. Dat betekent dat je voor 219 euro je producten zelf samen mag stellen inplaats van normaal 175 euro, en daar betaal je dan nog steeds 129 euro voor. :) Je hebt nog tot morgen de 31e de tijd om aan deze aktie deel te kunnen nemen.
Wil je nog informatie dan kan je mij mailen op m.zwackhalen@planet.nl maar wil jij je meteen aanmelden dan kan dat hier:  https://ida.stampinup.com/nl/agreement

Dan wens ik jullie nog hele fijne Paasdagen. Hopelijk wordt het weer nu ook snel beter en krijgen we echt voorjaar met hogere temperaturen. ;)

Have a great Easter. I hope the weather will be better soon and it will be really Spring with higher temperatures. ;)


Hugs, Rosalien

donderdag 28 maart 2013

Sending a Kiss

Sending a Kiss

Een tijdje terug had ik totaal geen inspriatie en toen ik aan het bloggen was zag ik dit kaartje dat iemand gemaakt had. Een mooi Clean and Simple kaartje, iets wat best moeilijk is om te maken vindt ik.
Dus om er een beetje in te komen en te hopen dat mijn inspiratie terug zou komen besloot ik om hem na te maken. Helaas ben ik vergeten op te schrijven wie dit kaartje gemaakt heeft dus ik kan niet terug linken naar degene die alle credits verdient.

A while back I had no inspiration at all so while I was blogging I came across this card that someone made. A beautiful Clean and Simple card. I alway have problems making them. So I decided to copy here card and hoping that my inspiration would come back. Unfortunately I forgot to write down the name of the person who made this card, she deserves all credits.


Supplies:
Papier/Papers: Cardstock - Whisper White, Designpapers - Sycamore Street Designer Series.
Stempels/Stamps: Petite Pairs.
Gereedschap/Tools: Bitty Butterfly Punch, Elegnat Butterfly Punch, Piercing Mat, Piercing Tool, Occasions Paper Piercing Pack.
Inkt: Tangerine Tangoo.
Embellishments: Tangerine Tango Ribbon -Sycamore Ribbon Pack.


Dit kaartje had ik gemaakt voor een SU Party voor mensen die nog nooit gestempeld hadden, dus ik wilde het niet te moeilijk maken. De Hostess heeft later voor een andere kleur gekozen om te maken op haar Party dus die kaart laat ik later zien. ;)

I made this card for a SU Party. The people who came had never stamped before so I didn't want to make it too difficult. The Hostess choosed later another colour combination  for this card so I show you that one later. ;)


Supplies:
Papier/Papers: Cardstock - Whisper White, Coredinations Pool Party.
Stempels/Stamps: Bloomin Marvelous.
Gereedschap/Tools: Embossingfolder Vine Street, Bitty Butterfly Punch.
Embellishments: Sycamore Street Ribbon and Button Pack, Bakers Twine Pool Party.
Inkt: Tangerine Tango, Island Indigo, Pool Party.


Met dit kaartje heb ik zitten spelen met de Oh Whale stempelset en stans. Toen ik bezig was leek het mij leuk om die zonnestralen te maken om de achterkant op te vullen want daar miste ik iets. Ik ben er nog niet over uit of ik het nu wel zo leuk vindt. Wat vinden jullie?? Too much?

Here I was playing with the Oh Whale stampset and die. While I was playing I missed something in the background so I decided to make the sunbeams. But now I'm not sure if I like it. What do you think? Is it too much??


Supplies:
Papier/Papers: Coredinations Pool Party, Designpapers - Comfort Cafe.
Stempels/Stamps: Oh Whale, Itty Bitty Banners.
Gereedschap/Tools: 1 inch Circle Punch, Clearlits Die Happy Whale, Embossingfolder Cloudy Day, Framelits Bitty Banners.
Inkt: Not Quite Navy, Daffodil Delight.

Hugs, Rosalien

dinsdag 26 maart 2013

Bezoek aan Stampin Up in Frankfurt

Bezoek Aan Stampin Up In Frankfurt

Afgelopen vrijdag zijn wij met een groep SU Demonstratrices met de bus naar het Hoofdkantoor van Stampin Up in Frankfurt geweest. Kety heeft deze hele organisatie op zich genomen, bedankt Kety. :)) Super zoals je dit geregeld hebt.

In dit gebouw zitten ze met nog meer bedrijven. Stampin Up zit op de derde verdieping. Het kantoor is niet zo heel groot.



Bij aankomst werden wij door Damir ontvangen en kregen wij een heerlijke lunch en drinken aangeboden.
Vervolgens werden wij in groepjes van 10 gedeeld en door het kantoor rondgeleid waarbij wij kennis maakten met alle mensen die achter de schermen werken. Leuk om nu eens de gezichten te zien van de mensen die je anders alleen door via de  telefoon spreekt. :)


Bij het kantoor van Charlotte aangekomen wilde iedereen daar wel blijven, haar kamer stond vol met stempels, inkt, ponsen en projecten waar ze mee bezig was. Ook de kasten waren tot de nok toe gevuld met Stampin Up spullen. :)) Een waar knutsel paradijs dus...lol....

In de gang stond deze vitrine gevuld met projecten van Charlotte.


Dit leuke projectje stond bij het zitje bij de ingang.



En komt deze plek jullie bekend voor???
Hier worden de video opname gemaakt van Stampin Up. ;)


Op de muur in de gang staat het concept van Stampin Up afgedrukt. Hier wordt elke keer gekeken als men veranderingen aan wil brengen om te kijken of het idee ook voldoet aan het principe van SU.


Nadat iedereen rondgeleid was gingen we de bus weer in en op weg naar het distributiecentrum. Ik kan je vertellen dat iedereen daar wilde winkelen...hihihi....
Het was leuk om te zien hoe alles in het werk gaat en wat voor goed systeem ze hebben. Nadat wij op de knop bestellen hebben gedrukt gaat de bestelling naar het hoofdkantoor en naar het distributie centrum waar vervolgens onze bestelling verwerkt wordt.

Met deze stelling rijden ze de gang paden door en de computer geeft precies aan wat de medewerker moet pakken, waar het ligt, en in welke krat zij het moet leggen. Er gaan 9 kratten op zo'n stelling.


Zo zien de gangen tussen de stellingen eruit.


Hier kan je het scherm van de computer wat beter zien die aangeeft wat de medewerker moet pakken.

 
Aan het eind staan al die stellingen te wachten op een medewerker die de bestellingen in mag pakken.


Hier krijgen we nog even uitleg en achteraan staat een medewerker de nota's uit te draaien en alles in dozen te doen.


 Hier wordt de dozen nog even opgevuld met papier en dan dicht gemaakt.
 

En dan is alles klaar voor verzending.



En toen was het tijd om afscheid te nemen. We bedanken Damir en Charlotte voor de rondleiding en de geweldige ontvangst. :))


We hebben het allemaal reuze naar onze zin gehad.
Nu is het wachten tot 20 april, dan zien we elkaar weer bij een meeting van SU  demonstratrices in Almere. Gelukkig duurt dat niet zo lang meer. ;)

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te zien hoe alles in het werk gaat. :)

Hugs, Rosalien

maandag 25 maart 2013

Hello

Hello

Eindelijk kan ik weer even tijd vinden om mijn kaartje te plaatsen die ik voor de Challenge bij de Dutch Card Lovers gemaakt hebt. Deze keer was het mijn beurt om de Challenge te verzorgen en ik heb voor een sketch gekozen.

Finally I have time again to place my card that I made for the Challenge at the Dutch Card Lovers Challenge Blog. This time it was my turn to come up with the Challenge and I choosed to make a sketch.


Voor mijn kaart heb ik de kleurencombinatie van Primrose Petals, Summer Starfruit en Basic Grey gekozen. Het leuke van de SU producten vindt ik dat je zowel het cardstock als de inkt in deze kleuren kan krijgen zodat het één mooi en passend geheel wordt.
De bloem en blaadjes zijn van de stempelset Secret Garden, en de achtergrond is van de set Oh Hello. Beide sets komen uit de Spring/Summer Catalogus. Bij de set Secret Garden zijn ook bijpassende stanzen te verkrijgen zodat je de bloemen en blaadjes uit kan stanzen.

For my card I choosed the color combo of Primrose Petals, Summer Starfruit and Basic Grey. I love the fact that with SU products you can get the papers and the ink in the same colours so it always matches.
The flower and the leaves are from the stampset Secret Garden, and the background is from the stampset Oh Hello. Both are from the Spring/Summer Catalogue. There are also matching dies that go with the stampset Secret Garden so you can punch out the flowers and leaves.


Supplies:
Stempels/Stamps: Secret Garden, Tiny Tags, Oh Hello, Netting.
Papier/Papers: Cardstock - Primrose Petals, Summer Starfruit, Basic Grey.
Gereedschap: Jewelry Tag, Framelits Secret Garden, Apothecary Accents, Edgelits Large Scallop, Embossingfolder Delicate Designs.
Inkt: Primrose Petals, Summer Starfruit, Basic Grey.

Bij deze kaart krijg ik toch weer een beetje het voorjaarsgevoel met die vrolijke kleuren, dus laten we hopen dat het voorjaar dan nu ook echt gaat beginnen. ;) Wij zijn allemaal toe aan het voorjaarszonnetje. :))

This card gives me a Spring Feeling with these bright colours. So lets hope that Spring really starts  right now and we can enjoy the warm Spring sunshine. ;) We all need it, right? :))

Hugs, Rosalien

zaterdag 16 maart 2013

Oh, Happy Day

Oh, Happy Day

Deze week hebben wij weer een sketch gemaakt door Yvon bij de DCL met als bijbehorende thema Lente. Ik weet niet hoe het bij jullie is maar ik ben zo toe aan Lente. Heerlijk het warme voorjaarszonnetje, de vogels die fluiten, de lammetjes in de wei etc. etc.
Dit voorjaarsgevoel komt terug in mijn kaartje met die vrolijke kleuren en het vogeltje.

This week we have another sketch made by Yvon at the DCL Challenge Blog, but this one has a twist. It also has to be a Spring card. I don't know about you but I definitely long for Spring. I love to feel the warm sunshine again on my face, hear the birds sing, see the lambs in the field etc. etc.
I tryed to bring that Spring feeling into my card, with these cheerful colors and the bird.


Supplies:
Stempels/Stamps : Bloomin Marvelous, Language of Friendship, Secret Garden, Papillon Potpourri.
Papier/Papers: Cardstock - Very vanilla, Rose Red, Summer Starfruit en Wild Wasabi.
Inkt: Rose Red, Wild Wasabi, Summer Starfruit.
Gereedschap/Tools: Extra Large Two Step Bird Builder Punch, Extra Large 2 1/2 Circle Punch, Bitty Butterfly Punch, Framelits - Labels Collection.
Embellihsments: Jewels Basic Pearls, Flower Trim.

Ik ben benieuwd wat jullie maken deze week met deze uitdaging. ;)
I can't wait to see what you come up with. ;)

Hugs, Rosalien

maandag 11 maart 2013

Challenge Dutch Card Lovers

Challenge Dutch Card Lovers


Deze week ben ik een beetje laat met het plaatsen van mijn kaartje door alle drukte. Maar het is nu dan eindelijk toch gelukt. ;)
Margot maakte voor ons een leuke Sketch en daarvan is dit mijn uitwerking geworden. Ik heb gebruik gemaakt van de Feeling Sentimental Stamp Set, dat je nog tot 22 maart gratis kan verdienen bij een aankoopbedrag van 60 euro bij Stampin Up.
Het Cardstock dat ik gebruikt hebt zijn de kleuren Summer Starfruit, Elegant Eggplant en Marina Mist. Deze kleuren had ik normaal niet zo gauw zelf gekozen maar met behulp van de Color Coach vindt je deze prachtige kleurencombinaties waar je zelf niet zo gauw aan denkt. De bloemen heb ik geponst met de 1 1/4 de 1 3/4 en de 7/8 Scallop Punch en daarna bestempeld met En Franqais en vervolgens een paar keer door de ribbelmaker gehaald. Bovenop heb ik een knoop je van de Vintage Faceted Buttons geplakt.
De achtergrond is geembossed met de Embossingmal Fancy Fan, dit vindt ik echt een schitterende embossingmal. Hij behoordt toch wel bij één van mijn favoriete. ;)
Ik ben benieuwd wat jullie van deze kleurencombinatie vinden. ;)

I'm a little late with my post this week. But I finally made it. ;)
Margot made us a beautiful sketch and this was my take on the sketch. I used the Stamp Set Feeling Sentimental that you can still get for free during the Sale a Bration periode that runs till March 22 when you spend 60 euro on Stampin Up products.
The colors of the Cardstock that I used are Summer Starfruit, Elegant Eggplant and Marina Mist. I wouldn't have picked these colors myself but with the help from your Color Coach you get amazing color combinations. I punched the flowers with the 1 1/14 the 1 3/4 and the 7/8 Scallop Circle Punch. I stamped them first with the En Franqais Background stamp and then runned them a couple of times through the ribbelmaker. On top of the flower I placed a button from the Vintage Faceted Buttons Set.
The background I embossed with one of my favortie Embossingmal called Fancy Fan. ;)
So what do you think of this color combination? ;)


Supplies:
Stempels/Stamps: Feeling Sentimental, En Franqais.
Papier/Papers: Cardstock - Summer Starfruit, Elegant Eggplant, Marina Mist.
Inkt : Elegant Eggplant.
Gereedschap/Tools: Framelits - Labels Collection, Embossingmal Fancy Fan, Itty Bitty Shapes Punch Pack, 1 1/4 , 1 3/4 en 7/8 Scallop Circle Punch.
Embellishments : Vintage Faceted Buttons.

Hugs, Rosalien

zaterdag 2 maart 2013

With Love

With Love

De Challenge van deze week bij de Dutch Card Lovers en bedacht door Marianne is om een Tag op je kaart te gebruiken.
Het materiaal van mijn kaart is allemaal met Stampin Up producten gemaakt.
De rand is gemaakt met de borderpons Scallop Trim en om de achtergrond naar voren te halen heb ik hem eerst geembossed met de Vine Street embossingfolder. Daarna heb ik het met inkt bewerkt om het een extra accent te geven.

The Challenge this week at the Dutch Card Lovers is to use a Tag on your card. Marianne came up with this nice idea.
I made my card with only Stampin Up supplies.
The border on the Tag is made with the Scallop Border Trim nd the background I embossed with the Vine Street Embossingfolder. Then I sponged it with ink to give it a accent.



Supplies:
Papier/Papers: Cardstock Crumb Cake, Designpapers - Sycamore Street Designer Series Paper.
Stempels/Stamps: Oh Hello, Field Flowers.
Gereedschap/Tools: Border Punch Scallop Trim, Vine Street Embossingfolder.
Embellishments: Ribbon- Grossgrain Stitched Early Espresso.
Inkt and Markers: So Saffron, More Mustard, Early Espresso, Pool Party, Lucky Limeade.


Sale a Bration periode loopt nog steeds

De Sale a Bration Periode loopt nog steeds en je hebt nog tot 20 Maart om je bestelling door te  geven aan mij om van deze aktie gebruik te kunnen maken. Bij deze aktie mag je namelijk bij elke 60 euro die je uitgeeft aan Stampin Up producten  iets gratis uit de Sale a Bration folder zoeken. Dit zijn exclusieve producten die niet los te koop zijn en alleen bij deze speciale aktie te verkrijgen is.


Stamp Club

Hebben jullie ook gezien dat er vanaf nu ook een Stamp Club is? We maken een groepje van 6 personen en hier koop jij gedurende 6 maanden lang elke maand voor 30 euro aan Stampin Up producten die je zelf mag uitzoeken. En 1x in deze periode mag je gratis voor 30 euro aan producten uitzoeken. Wie wil dat nu niet?  Hier is er meer over te lezen. ;)


Marker Club

Ook is er nu de Marker Club, waar je de gelegenheid krijgt om de markers gedurende 4 maanden bijelkaar te sparen. En je krijgt een kadootje. ;) Deze informatie vindt je hier.


Shares

En "last but not least" heb ik ook nog diverse Shares, o.a. van Papier, Lint, Knopen, Brads etc. die je in minder grote hoeveelheden kan kopen. Hier maken we groepjes van 4 personen waardoor je de producten met elkaar deelt. Deze informatie kan je hier vinden.


Ook demonstratrice worden?

En denk je erover om ook demonstratrice te worden dan is dit je kans om dat in de Sale a Bration periode te doen en die loopt tot 22 maart. Tijdens deze periode mag je namelijk voor 25% extra aan producten uitzoeken als normaal. Nu mag je voor 219 euro uitzoeken inplaats van 174 en je betaald er nog steeds 129 euro voor. :)) Hoe cool is dat? Voor informatie hierover mag je mij ook mailen op m.zwackhalen@planet.nl
En wil jij je meteen opgeven als demonstratrice dan kan je dat hier doen: https://ida.stampinup.com/nl/agreement

Voor vragen hierover of als jij  je ergens voor op wilt geven of wilt bestellen kan je mij mailen op : m.zwackhalen@planet.nl


Hugs, Rosalien