zaterdag 2 maart 2013

With Love

With Love

De Challenge van deze week bij de Dutch Card Lovers en bedacht door Marianne is om een Tag op je kaart te gebruiken.
Het materiaal van mijn kaart is allemaal met Stampin Up producten gemaakt.
De rand is gemaakt met de borderpons Scallop Trim en om de achtergrond naar voren te halen heb ik hem eerst geembossed met de Vine Street embossingfolder. Daarna heb ik het met inkt bewerkt om het een extra accent te geven.

The Challenge this week at the Dutch Card Lovers is to use a Tag on your card. Marianne came up with this nice idea.
I made my card with only Stampin Up supplies.
The border on the Tag is made with the Scallop Border Trim nd the background I embossed with the Vine Street Embossingfolder. Then I sponged it with ink to give it a accent.Supplies:
Papier/Papers: Cardstock Crumb Cake, Designpapers - Sycamore Street Designer Series Paper.
Stempels/Stamps: Oh Hello, Field Flowers.
Gereedschap/Tools: Border Punch Scallop Trim, Vine Street Embossingfolder.
Embellishments: Ribbon- Grossgrain Stitched Early Espresso.
Inkt and Markers: So Saffron, More Mustard, Early Espresso, Pool Party, Lucky Limeade.


Sale a Bration periode loopt nog steeds

De Sale a Bration Periode loopt nog steeds en je hebt nog tot 20 Maart om je bestelling door te  geven aan mij om van deze aktie gebruik te kunnen maken. Bij deze aktie mag je namelijk bij elke 60 euro die je uitgeeft aan Stampin Up producten  iets gratis uit de Sale a Bration folder zoeken. Dit zijn exclusieve producten die niet los te koop zijn en alleen bij deze speciale aktie te verkrijgen is.


Stamp Club

Hebben jullie ook gezien dat er vanaf nu ook een Stamp Club is? We maken een groepje van 6 personen en hier koop jij gedurende 6 maanden lang elke maand voor 30 euro aan Stampin Up producten die je zelf mag uitzoeken. En 1x in deze periode mag je gratis voor 30 euro aan producten uitzoeken. Wie wil dat nu niet?  Hier is er meer over te lezen. ;)


Marker Club

Ook is er nu de Marker Club, waar je de gelegenheid krijgt om de markers gedurende 4 maanden bijelkaar te sparen. En je krijgt een kadootje. ;) Deze informatie vindt je hier.


Shares

En "last but not least" heb ik ook nog diverse Shares, o.a. van Papier, Lint, Knopen, Brads etc. die je in minder grote hoeveelheden kan kopen. Hier maken we groepjes van 4 personen waardoor je de producten met elkaar deelt. Deze informatie kan je hier vinden.


Ook demonstratrice worden?

En denk je erover om ook demonstratrice te worden dan is dit je kans om dat in de Sale a Bration periode te doen en die loopt tot 22 maart. Tijdens deze periode mag je namelijk voor 25% extra aan producten uitzoeken als normaal. Nu mag je voor 219 euro uitzoeken inplaats van 174 en je betaald er nog steeds 129 euro voor. :)) Hoe cool is dat? Voor informatie hierover mag je mij ook mailen op m.zwackhalen@planet.nl
En wil jij je meteen opgeven als demonstratrice dan kan je dat hier doen: https://ida.stampinup.com/nl/agreement

Voor vragen hierover of als jij  je ergens voor op wilt geven of wilt bestellen kan je mij mailen op : m.zwackhalen@planet.nl


Hugs, Rosalien

1 opmerking:

Ellen zei

Prachtige kaart met tag Rosalien! Mooi in combinatie met kraft!