dinsdag 26 maart 2013

Bezoek aan Stampin Up in Frankfurt

Bezoek Aan Stampin Up In Frankfurt

Afgelopen vrijdag zijn wij met een groep SU Demonstratrices met de bus naar het Hoofdkantoor van Stampin Up in Frankfurt geweest. Kety heeft deze hele organisatie op zich genomen, bedankt Kety. :)) Super zoals je dit geregeld hebt.

In dit gebouw zitten ze met nog meer bedrijven. Stampin Up zit op de derde verdieping. Het kantoor is niet zo heel groot.Bij aankomst werden wij door Damir ontvangen en kregen wij een heerlijke lunch en drinken aangeboden.
Vervolgens werden wij in groepjes van 10 gedeeld en door het kantoor rondgeleid waarbij wij kennis maakten met alle mensen die achter de schermen werken. Leuk om nu eens de gezichten te zien van de mensen die je anders alleen door via de  telefoon spreekt. :)


Bij het kantoor van Charlotte aangekomen wilde iedereen daar wel blijven, haar kamer stond vol met stempels, inkt, ponsen en projecten waar ze mee bezig was. Ook de kasten waren tot de nok toe gevuld met Stampin Up spullen. :)) Een waar knutsel paradijs dus...lol....

In de gang stond deze vitrine gevuld met projecten van Charlotte.


Dit leuke projectje stond bij het zitje bij de ingang.En komt deze plek jullie bekend voor???
Hier worden de video opname gemaakt van Stampin Up. ;)


Op de muur in de gang staat het concept van Stampin Up afgedrukt. Hier wordt elke keer gekeken als men veranderingen aan wil brengen om te kijken of het idee ook voldoet aan het principe van SU.


Nadat iedereen rondgeleid was gingen we de bus weer in en op weg naar het distributiecentrum. Ik kan je vertellen dat iedereen daar wilde winkelen...hihihi....
Het was leuk om te zien hoe alles in het werk gaat en wat voor goed systeem ze hebben. Nadat wij op de knop bestellen hebben gedrukt gaat de bestelling naar het hoofdkantoor en naar het distributie centrum waar vervolgens onze bestelling verwerkt wordt.

Met deze stelling rijden ze de gang paden door en de computer geeft precies aan wat de medewerker moet pakken, waar het ligt, en in welke krat zij het moet leggen. Er gaan 9 kratten op zo'n stelling.


Zo zien de gangen tussen de stellingen eruit.


Hier kan je het scherm van de computer wat beter zien die aangeeft wat de medewerker moet pakken.

 
Aan het eind staan al die stellingen te wachten op een medewerker die de bestellingen in mag pakken.


Hier krijgen we nog even uitleg en achteraan staat een medewerker de nota's uit te draaien en alles in dozen te doen.


 Hier wordt de dozen nog even opgevuld met papier en dan dicht gemaakt.
 

En dan is alles klaar voor verzending.En toen was het tijd om afscheid te nemen. We bedanken Damir en Charlotte voor de rondleiding en de geweldige ontvangst. :))


We hebben het allemaal reuze naar onze zin gehad.
Nu is het wachten tot 20 april, dan zien we elkaar weer bij een meeting van SU  demonstratrices in Almere. Gelukkig duurt dat niet zo lang meer. ;)

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te zien hoe alles in het werk gaat. :)

Hugs, Rosalien

2 opmerkingen:

Angèle zei

Zeker leuk om te zien! Zo te zien een geslaagde dag.

Ik hoop snel kennis te maken met mijn inktpads. Gisteren kwamen, via Yvon, de embosmallen al aan.

Groetjes, Angèle

Stampidoe@gmail.com zei

Wat geweldig om te zien Rosalien, en wat zou ik daar graag werken tussen al die mooie spulletjes maar ook weer heel verleidelijk natuurlijk.

Groetjes en super om ons mee te nemen achter de schermen

Yvon