vrijdag 29 mei 2015

SU Meeting in Duiven

Afgelopen zaterdag hadden wij een jaarlijkse Meeting van SU in het Van Der Valk Hotel in Duiven. Voor mij dus lekker dichtbij. :)
Het is zo leuk om op zo'n dag je collega's weer te zien en bij te praten en nieuwe mensen te leren kennen.
Bij binnenkomst werden wij al verwelkomd met koffie/thee en een heus SU gebakje. Helaas geen foto, hij was al op toen ik hem wilde halen. Een populair gebakje hihihi... ;)
Er werden presentaties gehouden door 2 demo's Miranda en Carmen, die het erg goed deden. Ga er maar aanstaan om voor 200 man ( vrouwen ) te spreken.
Toppie gedaan meiden. :)


Miranda aan het woord.Carmen' s presentatie.Natuurlijk was Charlotte er ook die de Make and Take's deed. Altijd iets om naar uit te kijken, zij doet het zo leuk. :)
En sprak Damir  over het nieuwe Compensatie Plan ( voor demo's ) en dat betekende dat wij ook aan het werk moesten om te kijken of we het ook snapte. En hier hadden wij een rekenmachine voor nodig. :)
Dus....die kregen wij allemaal. :)Tussendoor is er ook altijd een Prize Patrol.
Bij aankomst kan je een nr. trekken en als jou nr. valt bij de Prize Patrol heb je dus prijs.
Ik durf het bijna niet te zeggen maar ik viel weer in de prijzen...lol.... Een leuke nieuwe stempel set en de nieuwe Gift Bags. ( leuke doorzichtige zakjes met dots erop )


En voor je het weet is het tijd voor de lunch. Maar eerst moest er een groepsfoto genomen worden.
Als je mij zoekt zal het lastig worden. Ik sta helemaal links achterin en als je heel goed kijkt zie je nog net een plukje wit haar tussen al die zwaaiende handen...hihihi.....


Aan het eind van de dag kregen we ook allemaal een Goodie Bag mee waar een leuke Magazine in zat en een gave stempel set die ze speciaal voor ons uit Amerika hebben laten over komen. Hoe cool is dat? Deze is hier dus niet te koop en komt hier ook niet in het assortiment.
Ik had deze en nog een andere set al een keer gespot op de Amerikaanse side en vond het zo jammer dat wij ze niet konden krijgen, dus ik ben nu wel heel blij dat ik er één heb. :)
Op zo'n dag zijn er ook altijd Inspiratie Tafels. Deze keer was het Creative Design Team van SU waar ik ook bij hoor gevraagd om iets te maken.
Wij kregen allemaal een ander Thema en artikelen uit de nieuwe Catalogus opgestuurd met de bijbehorende opdrachten.
Ik kreeg spulletjes voor Project Life en werd gevraagd of ik één Lay-Out wilde maken, een horizontale en verticale kaart, een doosje en een project naar keuze.
Op het moment dat ik foto's wilde maken aan het eind van de dag was het vrij druk bij de tafels, iedereen wilde nog snel foto's maken, nieuwe artikelen uit proberen etc.
Het is mij in ieder geval gelukt om een paar van mijn projectjes op de foto te krijgen.De Lay-Out rechtsboven en de 2 kaartjes rechtsonder zijn van mij.
Bij de andere 2 projectjes kon ik niet bij dus daar heb ik geen foto van. ;)

En dan is zo'n dag weer veels te vlug voorbij.


Groetjes Rosalien
3 opmerkingen:

Margot zei

Leuk Rosalien! Die stempelset wil ik graag een keer lenen :)

creahetty zei

Hoi Rosalien,

leuk om zo even de sfeer te proeven !
inspirerend en gezellig
is dus iets om de volgende keer niet te missen.

groetjes Hetty

Yvon Van H zei

Klinkt gezellig Rosalien, leuke lo en jaartjes.

Groetjes Yvon