woensdag 1 juli 2015

Weekly Deals en Clearance Rack met Extra Korting!!

In de maand Juli zijn de Weekly Deals met extra korting verkrijgbaar namelijk niet met 25% korting maar met 30% korting.
Er is een beperkte voorraad beschikbaar voor deze aanbieding. Als het één maal op is kan je het alleen nog verkrijgen tegen de normale verkoop prijs.

En er staan weer super  leuke dingen in zoals het vrolijke In Color Washi Tape. :)
En wat dacht je van de Leaflets Framelits. Die is zo leuk te combineren met onze nieuwe Vintage Leaves stempel set. Een schitterende set die zeker met mijn volgende bestelling mee komt. :) Je vind hem op pagina 88 van de Catalogus. Mocht je zowel de stempels als de Thinlits willen dan is hij ook verkrijgbaar als Bundle waardoor hij nu nog iets goedkoper is. ;)Ook de Clearance Rack is aangevuld met nieuwe artikelen en hier lopen de kortingen in de maand Juli op tot 60%.
Hiervoor geld wel het principe OP is OP .

Voor beide Akties geld wacht niet te lang met bestellen als er iets leuks voor je tussen zit. Het zou zonde zijn als je mis grijpt. De ervaring leert namelijk dat het best hard gaat en je uiteindelijk mensen moet teleurstellen.
De Clearance Rack kan je hier vinden.

Wil je iets bestellen mail mij dan jou bestelling door op m.zwackhalen@planet.nl

Deze maand bereken ik geen verzendkosten. :) En je dingt mee naar de verloting van dit mooie SU PAKKET!

Op 1 Augustus maak ik de winnaar bekent.

Het is nu volop zomer met deze tropische temperaturen, dat betekent rustig aan doen, de koelte opzoeken en vooral genoeg drinken. Cheers!!
Maak er een fijne dag van allemaal. ;)


Groetjes Rosalien

Geen opmerkingen: