donderdag 19 juni 2014

Drukke Weken Achter De Rug

De laatste 2 weken zijn zeer hectisch geweest met onverwachte en leuke dingen.
zo belde eerst Stampin Up mij op met de vraag of ik iets wilde maken voor een Nederlands Kinder Knutsel tijdschrift. Ik had 1 week de tijd, of eigenlijk 4 dagen. Het ging om 1 klein projectje dat stap voor stap beschreven moest worden en met foto's erbij. Ik moest ook rekening houden dat ik niet iets ging gebruiken wat uit de Catalogus ging dus de keuze werd heel klein, zeker daar ik ook rekening moest houden met het Thema, maar het is gelukt. Ze vonden het leuk. pfff.....gelukkig. :)

2 Dagen later krijg ik een mail met de vraag of ik nog iets wilde maken voor een Frans Ouder/Kind Magazine. Dit keer ging het om 3 projecten en moest ik ook alleen artikelen gebruiken die in de nieuwe Catalogus stond. Ook nu had ik 1 week de tijd hiervoor. Aangezien ik voor het  Thema dat ik opgedragen kreeg niet de juiste spullen had moest ik even wachten op de spullen die mij toegestuurd werden. Toen bleven er nog 4 dagen over om de projecten te maken en wederom alles stap voor stap op de foto te zetten en een beschrijving te maken. Ook dit is  gelukt en vonden ze heel leuk. Dat blijft toch elke keer spannend. :)
Een paar foto's van dit project moest ik overdoen die waren net niet scherp genoeg aan de zijkant. Tsja, ik ben ook geen professional. ;) En men wilde ook Aktie foto's zien. Dus wederom druk aan de slag. Uiteindelijk is ook dit goed gekeurd, heel gaaf om te doen maar wel heel erg bewerkelijk.
En tijdens deze drukke bezigheden kwam Yvon hier een aantal dagen logeren. Dus zij en Winande die op bezoek was konden mij meteen helpen met alle onderdelen te knippen, ponsen en plakken. ;)

Nu ben ik natuurlijk wel heel benieuwd hoe het straks in de bladen staat. Als het goed is krijg ik het Franse Magazine toegestuurd want die is hier niet te verkrijgen.
Lijkt mij wel heel raar om je eigen werk in een tijdschrift te zien....lol...

Door al het extra werk en de foto's die ik maar niet verstuurd kreeg via de mail ( het was een te groot bestand ) liep de planning een beetje anders hier. Gelukkig wist yvon een programma waar je grote bestanden mee kan versturen dus dat probleem was gelukkig ook weer opgelost.

Helaas sloot het Pannenkoeken Restaurant tegen die tijd dat wij klaar waren de keuken en moesten wij uitwijken naar de Chinees. Waar wij trouwens heerlijk gegeten hebben en Yvon geen genoeg kreeg van de mooie versieringen en snijkunst van het eten. :)De volgende dag hadden we een High Tea gepland. Hier ging iets verkeerds met de reservering en was men vergeten achter onze naam te zetten dat het een High Tea betrof.
Dus de kok ging ter plekke een ge├»mproviseerde High Tea maken. Deze smaakt ook  goed.
Het weer was heerlijk dus wij hebben lekker buiten op het terras in het park gezeten. :)


Heerlijk in het zonnetje op het terras.

Het Restaurant gezien van de overkant. Daar aan het water hebben wij gezeten tussen de kwakende kikkers. ;)


 
 


Na afloop hebben we ook nog even door het parkje gelopen. Zowel het Restaurant als het parkje met de dieren die er lopen worden gerund door mensen met een verstandelijke beperking.
Een heel mooi initiatief.


Voor de Meeting van Stampin Up in Houten moest ik nog een naam kaartje en de swaps maken ( dat  werden er uiteindelijk 20 stuks  meer redde ik echt niet ) dus hup aan de slag.Mijn naam kaartje voor Houten.En een paar kaartjes voor de swap in negatief en positief effect. Zo heb ik ze alle 20 gemaakt in verschillende kleur stellingen. Allemaal met de nieuwe In Color kleuren.Als afsluiting zijn we s'avonds nog even het bos ingegaan met de bedoeling om wat foto's van zwijnen te maken. Ik had vol enthousiasme verteld over de vele families zwijn die hier rondlopen met jongen. Maar denk je dat we een zwijn gezien hebben???
Nee hoor, het enige wild wat we tegen kwamen was een haas...lol...
En wat denk je, Yvon is weer naar huis en vandaag laat familie zwijn met jongen zich weer zien. Helaas heb ik er  geen foto van.
Maar hier is een foto van vorig jaar van een paar zwijnen. ;) Om het een beetje goed te maken dat we ze gemist hebben.


Fijne dag en leuk dat je een bezoek  bracht aan mijn blog. :)


Groetjes Rosalien

4 opmerkingen:

Miranda zei

Zo dat klinkt als een drukke maar wel gezellige tijd.
Leuk om te lezen.
En super dat ze je gevraagd hebben voor de bladen.

Groetjes Miranda

Miranda zei

Zo dat klinkt als een drukke maar wel gezellige tijd.
Leuk om te lezen.
En super dat ze je gevraagd hebben voor de bladen.

Groetjes Miranda

Margot zei

Ik ben zeer benieuwd naar je kaarten die in de tijdschriften geplaatst worden, leuk!

Marjan K├╝ppers zei

Dat klinkt zeker als druk, maar ook als erg leuk en als uitdaging! Wat gezellig, zo samen met Yvon, leuk om haar vrolijke toet te zien op je foto's. En op jouw woonomgeving, ook al woon ik zeker niet verkeerd, zo in de polder, ben ik best wel een klein beetje jaloers. Mooie hobbykamer, heerlijk!
Leuk joh, ben benieuwd naar je uitwerkingen van de opdrachten!