vrijdag 17 juli 2020

De Eerste Winter Kaartjes Van Dit Jaar

Vorige week werd mijn pre-order bezorgd samen met een stapeltje nieuwe Mini Catalogussen voor de klanten.
Voordat de Catalogussen op de bus gaan moeten er eerst kaartjes gemaakt worden en hiervoor gebruiken wij producten uit de nieuwe Catalogus.
Ik heb gekzoen voor de"stempelsets  "Gnome For The Hollidays en "Freezin Fun"  en de afbeeldingen ingekleurd met de Stampin Blends. 
Omdat ik niet telkens dezelfde afbeelding wilden gebruiken heb ik diverse varianten gemaakt. De basis blijft steeds hetzelfde.
Bij de "Freezin Fun" set zijn tevens bijpassende stanzen verkrijgbaar. Niet alleen heel handig maar ook super leuk. Zo is de helling gemaakt met een stans uit die set.
De achtergrond is gemaakt met de nieuwe Embossingfolder "Evergreen Forest". Deze geef een super mooie 3d embossing effect. Dat is  heel goed te zien bij het laatste kaartje.Ik geloof dat deze 2 sets toch echt een favoriet van mij zijn. :)
Wat is jullie favoriete set uit de Mini Catalogus?Mocht je ook de Catalogus willen ontvangen suur mij dan een mailtje naar m.zwackhalen@planet.nl


Tot de volgende keer. ;)


Creatieve Groetjes,Rosalien

1 opmerking:

Nicole Parmentier zei

Wat een geweldig leuke serie kerstkaarten! Mijn oog was ook al gevallen op de Freezin Fun set maar dat die zo leuk combineert met deze embossingfolder had ik nog niet bedacht. Echt superleuk!!