zondag 6 juni 2021

Mini Slimline Kaart

Hebben jullie de nieuwe Challenge bij de Dutch Card Lovers al gezien? Nicole daagt ons uit om een mini slimline kaart te maken in het formaat 16 cm x 8.5 cm.

Super leuk! en hiervoor heb ik het In Color Designpapier van 2021 - 2023 gecombineerd met het Pansy Petals Designpapier. Tja... ik ben nu eenmaal verliefd op de viooltjes. :) Deze zijn trouwens uit het designpapier geknipt. Een ander favoriet is de Tailer Made Tags die. De gestikte randjes om de tag vindt ik zo gaaf.En ook de binnenkant heb ik deze keer versierd.Ik was zo lekker bezig dat ik deze keer een nog kleiner slimline kaart gemaakt hebt. Dat is de helft van de kaart die ik zojuist heb laten zien. Dit is b.v.  super leuk om aan een bosje bloemen of cadeautje te hangen. Je ponst in een hoekje een gaatje en doe er een lintje/twine of ringetje eraan en klaar is hij. Je kan er nog een andere bijpassende tekst op stempelen. Hoe leuk is dat!
Ook dit kaartje heb ik versierd aan de binnenkant. Dat staat toch wel heel leuk en maakt het ook af. Misschien moet ik dat toch vaker gaan doen. :)
Het Designteam en onze Gastdesigner hebben ook weer super leuke voorbeelden gemaakt. Doen jullie ook weer mee? Je vindt ons hier.

Creatieve Groetjes,


Rosalien6 opmerkingen:

Trudy zei

Super mooie kaartjes heb je gemaakt! Ik vind het een erge leuke maat voor een kaartje! Niet te groot en niet te klein!
Groetjes Trudy

Marjan zei

Ja, viooltjes! Ik houd er ook van! Twee mooie kaartjes maakte jij en ook die binnenkant prachtig!

The Creative Teacup - Yvonne Spikmans - Van Bruggen zei

Ze zijn alle twee erg leuk geworden Rosalien! Wat leuk ook, een nog kleiner kaartje, die maat lijkt me best lastig, maar je voorbeeldje is SU-per! 🌺☕

bolletjelucky.blogspot.com zei

Twee mooie inspiratie-kaarten Rosalien. Wat leuk dat je een nog kleiner formaat hebt gemaakt. Je hebt allebei je kaarten mooi gedecoreerd vind ik. Leuke challenge.
Lieve groetjes Miranda

Nicole Parmentier zei

Wat een snoezige kaartjes met deze vrolijke viooltjes! Leuk ook dat nog kleinere formaatje. Ik heb vaak de neiging met hetzelfde formaat te werken maar deze kleinere kaartjes zijn zo leuk. En ook de binnenkant versiert, dat geeft deze kaartjes net dat beetje extra.

Kaartenkraam zei

Nicole heeft wat teweeg gebracht met het versieren van de binnenkant van de kaarten, ik deed het ook nooit maar doe het door haar toedoen steeds vaker ;-)
Je kaarten zijn beiden hartstikke leuk, de eerste heel lief van kleur en met die mooie tag en de tweede supersmal maar inderdaad heel leuk voor aan een presentje. Zeer geslaagd!

groetjes van Ank