zondag 26 september 2021

Challenge DCL

Vandaag dagen we jullie bij de DCL uit om een kaart op Kraft Cardstock te maken. Je bent helemaal vrij in de afwerking. Je mag stempelen, embossen, stansjes gebruiken etc.


In de Annual Catalogus staat een prachtige achtergrondstempel genaamd "Wild roses". En in het echt is hij nog mooier als je denkt. ik heb hem op kraft gestempeld en heel licht accenten gekleurd met de Watercolor Pencils.
De tekst komt uit de stempelset "In je eigen Woorden" die je als Hostes kan verdienen gedurende de SAB Aktie. Hier staan zulke gave teksten op.


Ik kon het niet laten om, nog een kaartje te maken en deze keer heb ik hem in kerststijl gedaan.De achtergrond is geembossed met de embossingfolder "Bark" en dit geeft het een beetje een stoer uiterlijk. De afbeeldingen en tekst  komen uit de set "Peaceful Deer". bij deze set hoort ook een pons ( Deer Builder Pons ) en daarmee heb ik het hert uitgeponst. In mijn voorraad had ik nog een lapje jute liggen en die heb ik erachter geplakt voor een natuurlijke uitstraling.


Ik hoop dat jullie ook weer meedoen en ik ben weer heel benieuwd wat voor moois er straks allemaal voorbij komt. :) Je vindt de DCL hier.Creatieve Groetjes,


Rosalien


5 opmerkingen:

Nicole Parmentier zei

Twee prachtige kaartjes Rosalien. Die achtergrond stempel is inderdaad prachtig en ik vind het ook heel mooi hoe je de tekst gedaan hebt. Je rustieke kerstkaartje is ook heel leuk, het jute past er perfect bij.

bolletjelucky.blogspot.com zei

Wauw wat mooi die achtergrond Rosalien, ik dacht dat het een geprinte gekochte achtergrond was. Ook je kerstkaart is een plaatje, leuk dat linnen erbij, ik vind het geheel hierdoor een rustieke uitstraling krijgen.
Lieve groetjes Miranda

Marjan Küppers zei

De eerste kende ik al, zo mooi!! Dat zachte roze op kraft doet het goed en gaaf dat je er meer accent op aangebracht hebt. Het tweede kaartje vind ik ook top, dat jute is zo'n goede keus hierbij!!

Yvonne Spikmans - Van Bruggen zei

Niet één maar zelfs 2 hele mooie kaartjes Rosalien! En zo verschillend. Mooi gedaan 🌺☕

Yvonne Spikmans - Van Bruggen zei

Niet één, maar 2 mooie kaartjes! En zo verschillend. Mooi gedaan Rosalien 🌺☕