zondag 3 april 2022

Pop Up kaart

Na jaren het Challenge Blog de Dutch Card Lovers gedraaid te hebben heb ik nu het stokje over gedragen aan Marjan. De laatste paar jaar heeft zij mij enorm geholpen om de DCL draaaiende te houden toen ik druk was met de ziekte van mijn man en dit jaar ga ik weer een drukke periode tegemoet. Dus tijd om het stokje over te dragen. En ik blijf gewoon als DT lid meedraaien. ;)


De nieuwe Challenge bij de DCL staat erop en de uitdaging is om een Pop Up kaart te maken. Het kostte mij moeite om ( met mijn eigen Challenge notabene)  een kaart te maken. Ik merk dat mijn creativiteit een beetje weg is. Dit is een lastige maand voor mij omdat mijn man 2 jaar geleden overleed en binnen kort onze trouwdag is en dan zit je met je hoofd niet bij kaarten maken en gaat het allemaal moeilijker. Maar goed het is mij toch gelukt om een kaart te maken, wel heel simpel. ;) En dat mag. 


De producten die ik gebruikt hebt zijn de Memoeries & More Card Pack en de Hand-Penned Memoeries & More Cards & Envelopes. Ik had hier zo zoveel plannen mee maar er is tot nu toe niks van gekomen en hij is zo gaaf. Ik wil er nog steeds een Mini albump/ PL album  mee maken. 

Helaas gaat hij onze colectie verlaten dus een mooi moment om hem nog even onder de aandacht te brengen. We hebben er ook het Hand-Penned DSP bij. Dus staat hij nog op je verlanglijst dan heb je deze maand nog de tijd om hem te bestellen. Op = Op.

De afbeelding komt uit de stempelset "In the Moment". Ook deze gaat ons verlaten. Zo jammer want ik  ben helemaal verliefd op deze set en die gaat bij mij ook niet weg. :) Deze heb ik ingekleurd met de Stampin Blends.


Ook zin om mee te doen met onze Challenge? Je vindt ons hier.Fijne dag. ;)Creatieve Groetjes,


Rosalien

4 opmerkingen:

Marjan zei

Mooie kaart is het Rosalien! Leuk de dame die op haar vensterbank zit te mijmeren en kijkt naar de tuin in bloei. En bedankt voor je lieve woorden XX

bolletjelucky.blogspot.com zei

Een mooie kaart zowel de binnen als de buitenkant Rosalie.
Lieve groetjes Miranda

bolletjelucky.blogspot.com zei

Sorry, ik drukte te snel, RosalieN natuurlijk.

Yvonne Spikmans - Van Bruggen zei

En heel lief kaartje en hoeft niet altijd heel vol te zijn! Bedankt voor ahja wat je doet/deed ❤ goed om op tijd aan de bel te trekken.. Liefs, Yvonne