zondag 26 november 2023

Challenge DCL - Kleurrijke Kerstkaart

Dit is alweer de laatste Challenge van dit jaar bij de Dutch Card Lovers. En die sluiten we af met een uitdaging van Yvonne. We gaan een kleurrrijke Kerstkaart maken. Je mag gebruik maken van dit moodboard.

En bij een vrolijke Kerstkaart hoort de stempelset Festive and Fun. Deze set bevat een paar leuke vrolijke fun stempels. Onderaan dit bericht zal ik een afbeelding plaatsen van de set. ;)

De achtergrond is geembossed met de embossingfolder Christmas Tidings. De teksten zijn ingekleurd met de Stampin Write markers. Die 2 kleuren geven zo'n leuk speels effect op de kaart. En de afbeelding is ingekleurd met de Stampin Blends.
Deze keer ben ik gegaan voor slider kaart. Als je de tab op het kaartje omhoog trekt schuift de afbeelding naar boven en komt er tekst tevoorschijn.

De afbeelding en opening op de kaart heb ik gedaan met de retired  Rectangle Stitched Framelits Dies. Deze geven zo'n leuk stitched randje waar ik zo gek op ben. Deze dies gaan dus ook niet weg. Ik heb nog een retired product gebruikt namelijk de Circle Tab Punch. Deze heb ik geembossed met de Snowflake Sky embossingfolder en hierop een retired lintje geplakt zodat hij ook meer naar voren komt.En heb ik al verteld dat ik het zo leuk vindt om de tekst in verschillende kleuren te stempelen?...lol...hier alleen al wordt ik vrolijk van. :))

En mocht je nieuwsgierig geworden zijn naar deze leuke stempelset? Dit is hem. Je vindt hem hier in de webwinkel.
Het designteam heeft ook weer zulke leuke voorbeelden gemaakt. Heel verschillend, maar zo gaaf. Ik hoop dat jullie weer meedoen met ons. Kan je meteeen je Kerstkaarten aanvullen. ;)


Fijn weekend.Creatieve Groetjes,


Rosalien

1 opmerking:

Marjan zei

Superleuk Rosalien, gaaf die slider erin verwerkt!