zondag 5 november 2023

Challenge DCL - Paddenstoelen

Het is herfst en hoe leuk is het dan om een thema te kiezen wat hier bijpast. Wat denken jullie van Paddenstoelen. :)) Zo leuk deze uitdaging bij de DCL. Nu dacht ik dat ik wel een stempel had met paddenstoelen....oeps...die blijk ik niet te hebben. Gelukkig had ik nog wel dat mooie papier van Painted Seaseons ( retired ) van SU waar paddenstoelen op stonden.

Dat kwam goed uit want ik had het lang uitgesteld om de kaart te maken en toen ik wilde beginnen werd ik ziek. Dus de kaart was last minute. Al met al anders dan ik van plan was maar toch wel leuk.

Voor de tag heb ik de Scallop Tag Topper pons ( ook retired ) gebruikt. Deze blijft een favoriet van mij. En ik vondt tussen de voorraad  stempels deze leuke ticket stempel die er goed bijpaste. Pure beauty! En dat zijn paddenstoelen. Ik miste nog iets op de kaart en kwam dit leuke muisje op een slak van Penny Black tegen. Deze is ingekleurd met de Stampin Blends. En als laatste nog een paar dots toegevoegd.
De paddenstoelen heb ik ook aan de binnenkant van de kaart laten terug komen. Ik zat nog even te twijfelen of ik er een tekst aan toe zou voegen maar besloot het niet te doen omdat ik hem nu nog voor allerlei gelegenheden kan gebruiken.
Het designteam van de Dutch Card Lovers heeft ook schitterende voorbeelden gemaakt. Kijk maar eens op ons Challenge Blog.


Een hele fijne dag en wie tot bij de Challenge. :))Creatieve Groetjes,


Rosalien

2 opmerkingen:

The Creative Teacup - Yvonne Spikmans - Van Bruggen zei

Wat een schattig kaartje Rosalien! En ja, inderdaad dit papier van SU is SU-per voor de challenge, blijft mooi! ❤️🌺☕️

Sarah zei

Wat een mooie creatie!