zondag 28 juli 2024

Happy Birthday

 De nieuwe uitdaging bij de Dutch Card Lovers staat in het thema van cactussen. Lekker zomers. :)) En de enige stempel van een cactus die ik heb was een oudje van de action die heel slecht afdrukt en op de nominatie staat om weg te doen. Heel jammer want hij is echt heel leuk. Ik heb al veel papier verrslonden voordat ik eindelijk een redelijke afdruk had. Dus ik hou het bij 1 cactus.



Ik ga maar eens op zoek naar een leuke cactus stempel die wel mooi afdrukt. Het designteam heeft echt schitterende voorbeelden gemaakt. Neem een kijkje op ons Challenge blog of doe gezellig mee. :)


Tot de volgende keer.



Creatieve Groetjes,


Rosalien

zondag 7 juli 2024

Cats & Dogs

Deze kaart maakte ik voor de nieuwe Challenge bij de Dutch Card Lovers. Het thema is Cats & Dogs. Ik moest ver zoeken om een stempel te vinden in dit thema en uiteindelijk vondt ik een stempel van een kat van Penny Black.



De afbeelding doet zo heerlijk zomers aan en de nieuwe kleur Summer Splash past hier perfect bij. Beetje dat blauw/groen van het water. Met de Perennial Postage Die heb ik in het midden van het designpapier een opening gestanst en daarachter de afbeelding gedaan. Daarna nog een borderrand om de afbeelding heen gemaakt om het meer naar voren te halen. Dit alles heb ik in 3d opgehoogd.


Het designteam heeft weer zulke gave voorbeelden en technieken gebruikt dus kom zeker een kijkje op ons blog nemen. En als je het leuk vindt zou ik zeggen laat je uitdagen en doe gezellig mee met ons. :))



Creatieve Groetjes,


Rosalien

vrijdag 5 juli 2024

Bonus Days zijn er weer.





Yes, ze zijn er weer de Bonus Dagen. Het is altijd leuk om korting te krijgen. En deze maand ontvang je bij elke 60,00 euro die je besteed een kortingscode van 6,00 euro die je in augustus kan verzilveren.

Ik heb al heerlijk gewinkeld en hoop snel hier iets van te kunnen laten zien.


Fijn  weekend allemaal. :))


Creatieve Groetjes,


Rosalien