dinsdag 18 juli 2017

Thailand Deel 1

Afgelopen week mocht ik met Kety Braken Driessen mee op haar Incentive Trip naar Thailand.
Wat een ervaring. :)
We hadden al vroeg afgesproken op Schiphol zodat we nog iets konden eten en op tijd in konden checken.
Het eten was heerlijk maar een beetje veel. We kregen het geen van beiden op.Na de maaltijd gingen we inchecken. De rij achter ons werd langzamerhand erg lang dus het was maar goed dat wij op tijd waren.Toen we door de douane heen waren kwamen we de Starbucks tegen en ja...die konden we niet zo voorbij lopen dus wij hebben ons verwend met een lekker bakkie.
s' Avonds om 10:10 uur vertrok ons vliegtuig vanaf Schiphol naar Dubai waar wij een tussenstop van 4 uur hadden voordat onze reis verder ging naar Phuket.
Dubai is een ontzettend groot vliegveld en de metro bracht je naar de volgende Gate.
Maar voordat we bij de metro waren moesten we eerst door een groot winkelcentrum heen waar wij dit beeld tegen kwamen. Even poseren met het Whisky mannetje. :)
Eenmaal in de metro waren we snel bij onze Gate.Ons vliegtuig stond er al en werd klaar gemaakt voor vertrek.Eindelijk konden we boarden maar toen bleek dat de stoel van Kety dubbel geboekt was...oeps.....en nu???
Kety moest meekomen en werd naar een andere plaats gebracht. Even later werd ik ook opgehaald en moest ook mee komen.
Wat bleek?....onze plaatsen kregen een upgrade waardoor we op de Business Class terecht kwamen....lol...


Wat een luxe. Heeeel veel beenruimte, onze stoelen konden helemaal plat. We werden ontvangen met een sapje en wat nootjes. Keurig geserveerd met onderzettertje en een servetje.
Daarna kwamen ze met wijn en andere sterke drank langs en ze bleven maar inschenken....hihi..
Ook de deken die je krijgt en het hoofdkussen en koptelefoon is van beter kwaliteit.Met het eten konden we kiezen uit 3 voorgerechten, 3 hoofdgerechten en 3 toetjes. Wauw!!!
Ik moet zeggen het smaakte prima.


We  kwamen zondag avond om 20:00 uur aan op het vliegveld in Phuket waar wij keurig opgehaald werden door het team dat Stampin Up ingehuurd had.
Eenmaal aangekomen op het resort kregen we wat te drinken terwijl men onze papieren in orde maakte.Eindelijk konden we richting onze kamer gaan en wat zag het er al leuk uit. :)
Na een vermoeiende en lang reis gingen we op tijd naar bed want de volgende dag moesten we weer voeg op.Wordt vervolgd.... :)
Groetjes Rosalien


4 opmerkingen:

kruimels gefeubel zei

Een prachtig reisverslag tot nu toe en aan kety heb ik ook gemerkt dat ze genoten heeft. Tevens heeft het haar goed gedaan ben benieuwd naar het vervolg

Joke Gabriel zei

Wat een mooi reisverslag, jullie hebben echt genoten!

Margot zei

Wat leuk! Heb dit helemaal gemist, ga snel je andere blogberichtjes lezen...

Margot zei

Wat leuk! Heb dit helemaal gemist, ga snel je andere blogberichtjes lezen...