zondag 15 november 2020

Sketch Challenge Dutch Card Lovers

Voor je het weet zijn we 2 weken verder en is het alweer tijd voor de nieuwe  Challenge bij de Dutch Card Lovers. De tijd gaat hard.


Anja maakte deze sketch voor ons. Het is al zolang geleden dat we een sketch hadden dus ik ben hier wel blij mee. :) Hij is leuk Anja.


Mijn eerste kaartje dat ik ermee maakte daar was ik niet echt  tevreden over. Ik vond hem vrij somber door het kleurgebruik en het designpapier, dus besloot ik hem overnieuw te maken.


Dit was mijn eerste poging.Maar nu in vrolijke kleuren en een andere stempelset en je hebt meteen een hele andere uitstraling. En nu vindt ik hem wel leuk. :)
En welke vindt jij leuker?


Zin om mee te doen? Je vindt ons hier. Tevens vindt je er super leuke uitwerkingen van het DT ter inspiratie. :)


Creatieve Groetjes,


Rosalien

5 opmerkingen:

Marjan Küppers zei

Ik dacht al... hè...Rosalien had toch een andere gepost eerst? Wat leuk dat je er nog een maakte. De tweede is zeker veel vrolijker en gaaf! Maar die eerste heeft ook zo z'n charme!

creahetty zei

Beide leuk, de eerste meer ingetogen winters en de tweede vrolijk kerst

Nicole Parmentier zei

Je tweede kaartje is inderdaad een heel stuk vrolijker toch vind ik de eerste kaart ook heel mooi, een beetje stoer en landelijk, ik houd daar wel van!

Yvonne Spikmans - Van Bruggen zei

Ik vind beide kaartjes mooi Rosalien! Leuk, zo verschillend met dezelfde schets!

anja curvers zei

Ik vind beide kaartjes heel erg Leuk, Rosalien maar mijn voorkeur gaat inderdaad uit naar de tweede die is net wat vrolijker.