zondag 28 februari 2021

Challenge DCL

We hebben weer een super leuke uitdaging bedacht door Anja bij de Dutch Card Lovers. We gaan deze keer stempelen op designpapier. 

Ik heb hiervoo het designpapier "In Good Taste" gebruikt samen met de stempelset "Make a Difference". Langs de letters heb ik met een blauwe Stampin Blends een lijn getrokken voor schaduw. De bloemen heb ik ook hiermee ingekleurd. Het geeft een beetje  een grafitti idee zo samen met de stenen achtergrond van het designpapier.Het designteam en onze Gastdesigner hebben ook super leuke voorbeelden gemaakt. Laat je inspireren en doe gezellig mee met ons. ;)


Fijne dag. ;)


Creatieve Groetjes,


Rosalien

3 opmerkingen:

Marjan zei

Maar dan wel subtiele graffiti! Mooi die achtergrond en subtiel de schaduw om je letters. Mooie speelse takjes maken het af!

Nicole Parmentier zei

Het lijken net echte steentjes op je kaart. Wat een leuk effect! Zou willen dat de graffiti er in tunnels op deze manier uitzag, veel liever en vrolijker dan die harde teksten die er normaal staan.

Yvonne Spikmans - Van Bruggen zei

Heel mooi gedaan en heel leuk bedacht Rosalien! Ik heb echt totaal niet aan dit papier gedacht, maar dat kan SU-per voor deze techniek!