woensdag 6 augustus 2014

Gaaf!!!!!..........:)) Ik sta in het Tijdschrift "Knutselen met Kinderen".

Ik loop helemaal te stuiteren, zo gaaf.
Weten jullie nog dat ik vertelde dat ik gevraagd was iets te maken voor het tijdschrift "Knutselen met Kinderen" ??? Nou, hij is uit....en ik sta erin....lol....
Wat is dat raar zeg om je eigen werk in een Magazine te zien staan. :) Ik loop helemaal te stuiteren hier....hihihi.....
Nooit gedacht dat het ook echt gepubliceerd zou worden.
Helaas is één van de voorwaarden als je iets voor SU maakt dat je niet je eigen project  mag laten zien. Ik mag wel een foto maken van het artikel uit het tijdschrift en moet dan daarbij de naam van het tijdschrift vermelden. Dus bij deze. ;)De opdracht was om een klein en eenvoudig traktatie doosje te maken in het Thema "Herfst" en stap voor stap foto's te maken van het project met werkbeschrijving.
Het lastige was dat op dat moment net de wisseling was van de Annual Catalogus en ik alleen artikelen kon gebruiken die ook in de volgende Catalogus verkrijgbaar zou zijn. En aangezien ik maar 3 dagen de tijd had konden ze mij ook geen nieuwe spullen op sturen. Maar zoals je ziet is het toch gelukt er iets leuks van te maken. :)

Nu ben ik ook zo benieuwd of mijn ander werk in het Franse tijdschrift  "So Family" gepubliceerd wordt. Als dat zo is zou het er deze maand ook in moeten staan.
Straks maar eens een mailtje eraan wagen en dan het tijdschrift te pakken zien te krijgen mocht het gepubliceerd zijn. :)


Groetjes  van Rosalien die helemaal hyper is....lol....

2 opmerkingen:

Studio la Scratch zei

Jeetje, super leuk hoor dat je in een magazine staat. Dat is toch een kersje op de taart dan hè.
Maar goed, de Owl Punch is ook wel erg leuk altijd. Die wil iedereen toch hebben?!

Liefs Bee

Yvon van Heugten Doensen zei

Super gaaf gedaan Rosalien