donderdag 7 augustus 2014

Ons Teamdagje

Afgelopen zaterdag hadden wij ons Teamdagje bij Jolanda. En wat was het weer gezellig, ik zit nog steeds na te genieten. Volgens mij dacht Gerjon er ook zo over want die had per ongeluk ( zegt zij dan...lol....) wat laten liggen en dat betekent dat Jolanda haar kant op komt om  het terug te brengen. Waarop deze 2 op het idee kwamen om er dan maar een Crop dagje van te gaan maken en wij dus allemaal weer een dagje samen komen....hihihihi....het leven is zwaar. ;)

En wat woont Jolanda prachtig. Wij waanden ons aan de Boulevard van Scheveningen dus dat zegt genoeg. En het weer werkte ook nog eens mee. Wij hebben buiten heerlijk van de zon en uitzicht kunnen genieten onder het genot van een hapje en een drankje en later de maaltijd.
Iedereen had wat lekkers  of wat te drinken mee genomen en Geralda maakte een heerlijke salade die ze 's nachts nog even voor ons had klaar gemaakt. Hij was heerlijk!!
Ik was van plan geweest om foto's te maken van onze Meeting en had zelfs het toestel opgeladen maar zoals het meestal gaat bij mij denk ik er net te laat aan. Dus ik kan jullie helaas geen foto's laten zien.

Als eerste hebben we geswapt. Door ons drukke leven was niet iedereen eraan toegekomen. Ook voor mij was het last minute werk om alles op tijd af te krijgen.
Ik had besloten om voor iets makkelijks en simpels te gaan en heb een notitieboekje versierd.


Winande maakte dit kaartje.
En Ilja maakte dit schattige doosje met aan de binnenkant een klein memo blokje.


Zowel Ilja als ik hadden een Workshop voorbereid en ik had de eer om het spits af te bijten.
Er waren wat vragen geweest over de Blendabilities dus ik besloot om hier een Workshop mee te doen. Die erg geslaagd was hé Jolanda?....lol....zij kreeg er geen genoeg van en heeft er een nieuwe verslaving bij.....hihihihi.....
Ik heb verschillende technieken laten zien die je hiermee kan doen en dit zijn de voorbeeld kaarten.


Mijn workshop nam zoveel tijd in beslag dat we de laatste kaart over geslagen hebben en de Workshop van Ilja gedaan hebben. Zij kwam met het geweldige leuke idee om een kaart te maken in Kamerscherm vorm.
Het lukte mij niet om hem die dag af te maken dus dat heb ik thuis gedaan en dit is hem geworden.
Ik blijf dit een super model vinden, degene die op dat idee kwam heeft dat heel goed bedacht.:)
Na afloop hebben we onderling nog even papier geruild/gedeeld. Niet iedereen gebruikt een heel pak designpapier of een heel pakket cardstock en op deze manier kan je toch aan verschillende soorten komen. ;)


Nog een paar weekjes en dan komen we weer bij elkaar. Gezellig!! :)) Ik kijk er alweer naar uit.

Fijne dag.

Groetjes Rosalien

2 opmerkingen:

stampidoe zei

Heel jammer dat ik er niet bij kon zijn, mooie creaties zijn er gemaakt. Groetjes yvon

Hillie zei

Ziet er allemaal leuk uit!! Nog bedankt voor de vrijkaart! Ik ga gezellig een dag samen met mijn moeder naar Zwolle!