woensdag 20 augustus 2014

Weekly Deals en Aktie 's

Yep, ze zijn er weer de nieuwe Weekly Deals. Voor deze week zijn dat deze producten.
Mocht er iets voor je bijzitten dan kan je mij jou bestelling door mailen tot uiterlijk volgende week dinsdag 18:00 uur naar m.zwackhalen@planet.nl


Aktie voor Demonstratrices die in willen stappen.

Stampin Up heeft een korte en leuke Aktie waar je in de periode van 22  tot  29 augustus in kan stappen als Demonstratrice voor 129,00 euro en waarbij je dan voor 195,00 euro je Starterspakket samen mag stellen in plaats van het normale bedrag van 175,00 euro. Dat is dus 20 euro meer.
Dus je zoekt iets uit voor een bedrag van 195,00 euro en je betaald hiervoor 129,00 euro. :)
Hoe cool is dat? En je kan meteen uit de nieuwe Herfst /Winter Catalogus bestellen.

En het leuke is dat je zelf mag bepalen hoe jij jou demo schap in vult.
Of je nu als Hobbydemo aan de slag gaat en alleen voor jezelf producten koopt met 20% korting of met je vrienden samen, of dat je beroepsmatig bezig wilt zijn en Workshops en Party's wilt geven.
Ook de tijd die je hieraan wilt besteden bepaal je zelf.
Geen zin meer in Demonstratrice zijn? Dan laat je jou termijn aflopen en wordt je vanzelf uitgeschreven zonder sancties.
De enige voorwaarde waar je aan moet voldoen als Demonstratrice zijn is dat je per kwartaal 300,00 euro omzet. haal je het niet dan krijg je nog 1 maand de tijd om die te halen voordat je definitief uitgeschreven wordt.

Wij hebben een klein en gezellig Team waarbij we ook geregeld bij elkaar komen en van elkaar leren en inspiratie opdoen.
Lijkt jou dit wat? Je kan mij mailen voor meer informatie op m.zwackhalen@planet.nl.
Wil jij je meteen opgeven dan kan dat hier.
Ik verwelkom je graag in mijn Team en van mij ontvang je  daarnaast ook een Welkom Cadeau. :)Aktie voor de Gastvrouw/Hostess die een Workshop/party organiseerd.
Wil je een Workshop of Party houden? Ook dan kan je als Gastvrouw een leuk extraatje verdienen. :)

Heb je zin in een ochtend/middag of avondje gezellig met vrienden een Workshop/Party bij te wonen of te organiseren?
Als Gastvrouw kan je Hostess Credits verdienen waarmee je gratis producten uit mag zoeken. Kijk maar naar dit lijstje hieronder.
Verkoop je tijdens de Workshop bv voor 350,00 euro dan mag je voor 55,00 euro aan gratis producten uitzoeken. Heb je een hele goede verkoop en verkoopt je bv. voor 425,00 euro dan mag je niet alleen voor 70,00 euro aan gratis producten uitzoeken maar ook 1 product voor de helft van de prijs.
Super toch?

Maar Stampin Up doet er een schepje bovenop, want verkoop je tijdens de Workshop voor 300,00 euro (  verzendkosten niet mee gerekend  ) dan krijg je een gratis Hostess Stempel Set genaamd Good Greetings. Dit is een exclusieve set die niet in de Catalogus staat en normaal niet te verkrijgen is. Deze Set bestaat uit allemaal leuke teksten.


Aangezien we de Herfst weer te gemoed gaan en we weer meer binnen gaan zitten is het echt de gelegenheid om gezellig met een aantal dames te gaan freubelen.
Ik kom graag bij je langs of als je de ruimte niet hebt mag je ook bij mij komen en we maken er samen iets gezelligs van. je mag mij altijd mailen voor meer informatie. ;)
Hopelijk tot snel, ik heb er zin in. :)


Groetjes Rosalien en een fijne dag. ;)

Geen opmerkingen: