zondag 31 januari 2021

Oh Happy Day!

De dagen vliegen voorbij en voordat je het weet is het alweer tijd voor de nieuwe Challenge bij de Dutch Card Lovers.

Deze keer was Nicole aan de beurt om de uitdaging te verzinnen en hij is weer super leuk. De uitdaging is Trio-Colorblocking oftewijl een achtergrond in 3 kleurvlakken  maken. Het klonk zo makkelijk maar het werdt toch echt een uitdaging voor mij. Het wilde niet zoals ik in gedachte had en de ene na de andere uitwerking viel in de prullebak....lol..  Uiteindelijk had ik 2 kaartjes die ermee door konden. Maar ik weet nog steeds niet wat ik ervan moet vinden. Je hebt soms van die dagen dat het niet wil. ;)






Nou ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden. Hopelijk lukt het jullie beter...hihi...



Creatieve Groetjes,


Rosalien

4 opmerkingen:

bolletjelucky.blogspot.com zei

Heel herkenbaar, het wil soms inderdaad niet. Toch heb je twee mooie voorbeeldkaarten weten te maken Rosalien. Ik ben vooral fan van de eerste met die leuke ezels. Mooie kleuren vind ik dat bij elkaar. Leuke challenge weer.
Lieve groetjes Miranda

Marjan zei

Nou, dat heb ik ook vaker, hoor. Ik ben af en toe totaal inspiratieloos en als ik dan toch aan de slag ga, wordt het meestal niet wat ik wil. Maar jij mag echt tevreden zijn hoor, ik vind vooral die onderste kaart echt gaaf! Ook die met de grappige ezeltjes mag er zijn!

Nicole Parmentier zei

oh oh heb ik je zoveel kopzorgen bezorgd? En ik maar denken dat het zo gemakkelijk was... Ik vind je ezeltjes echt heel koddig en de kleurtjes erachter maken het extra vrolijk. Maar ook je kaart met de schaakstukken is mooi, heel ander sfeertje door het verschil in techniek. Stoer dat je na je struggle toch met twee kaartjes komt!

The Creative Teacup - Yvonne Spikmans - Van Bruggen zei

Twee heel verschillende kaartjes, maar toch alle twee goed gelukt voor de challenge Rosalien!!