woensdag 22 oktober 2014

Convention Stampin Up Brussel # 2

Op vrijdag stonden we al vroeg op  om naar het Brussels Square Meeting Centre te gaan. De zaal ging om half negen open en klokslag 9 uur was de opening van Convention.
Met muziek en confetti kwamen de medewerkers van SU het podium op. En kon het feest beginnen. :)
Iedereen raakte al in een vrolijke stemming en wachtte vol spanning tot Shelli het podium op zou komen.Na deze vrolijke opening opende Shelli Convention 2014 met een toespraak.Shelli werd na de opening' s toespraak nog verrast met 5 tassen vol verjaardagskaarten van alle demonstratrices. Zij was op 6 oktober jarig geweest en ons was gevraagd een kaartje voor haar mee te nemen.. Zij was helemaal blij verrast en ontroert door dit gebaar en zoals zij zei heeft ze tijdens de lange vlucht naar huis alle tijd om de kaarten te lezen. :)Dit kaartje heb ik haar gegeven.Na de opening waren er diverse sprekers en liet men ook een leuke Make and Take zien, en leuke ideeen voor projecten om te maken.
Er was een hoop informatie, tips en ideeën om je Business te runnen. etc.
Hierna kon je ook zelf een Make and Take doen en na de lunch kon je nog naar de zaal waar de Display borden stonden met leuke voorbeelden van allerlei demo's uit binnen- en buitenland. Ook de werkstukken die de sprekers gemaakt hadden stonden daar zodat je ze  beter kon bekijken.
Er was een Workshop ruimte waar je de Blendabilities uit kon proberen of de Gift Box Punch Board of een PL lay-out maken.
Er waren demonstraties verzorgd door verschillende Demonstratrices.


Er was ook mogelijkheid om te swappen met je collega's wat dus ook volop gedaan werd. :) Ook ik heb geswapt. Ik had door tijdgebrek niet zoveel swapjes gemaakt.
En volgens mij vond men mijn swapjes wel heel erg leuk want ik was ze ook zo kwijt. Één demo wilde zelfs wel 2 swapjes ruilen met mij omdat ze allebei de kaarten zo mooi vond.

Dit zijn mijn swapjes.
En deze heb ik ontvangen.


 
 
Ook was er een VIP Room voor mensen met Silver 2 of hoger om te relaxen. Ook deze werd goed bezocht en hier kon men in heerlijke relaxte stoelen of bank bijkomen onder het genot van een kopje koffie/thee met een echte Belgische Bonbon. :) Jammie!!

Je kon ook helpen om pakketjes te maken voor kinderen die hun verjaardag in het ziekenhuis moeten vieren. Een leuk initiatief.

Kortom er was een hoop te doen en je hoefde je niet te vervelen.

Tussendoor ook nog even met Mathilde op de foto. Mijn upline en room mate:)
Ook voor haar had ik een swapje gemaakt.Op Convention krijg je ook altijd veel cadeau' s. Het begon eigenlijk al op donderdagavond toen  ik naar de Silver 2 receptie ging.
Iedereen kon toen zijn tas ophalen waar 2 gratis stempelsets inzaten, 2 kaarten kits, een catalogus, je badge met je naam en kleur badge voor de Prize Patrols, een agenda en een pen om notities in de agenda te kunnen maken en de 2014 Convention Pin. Mensen die een Award verdiend hadden vonden de Awards Pin hier ook in zitten.


 
 
 
En tussen door werden aan iedereen prijzen uitgereikt.

We kregen :
- De Love Story Project Life Card Collection
- Four Feathers Stempel Set
- Four Feathers Framelits
- Trim the Tree Designer Series Paper Stack
- Een flesje met Embellishments

Daarnaast won ik met de Prize Patrol de:
- Under The Tree Specialty Designer Series Paper
- en de Curvy Keepsakes Box Thinlits Dies.

Deze staan niet op de foto.Na afloop van de Silver 2 Receptie kregen wij ook nog onze eigen naamstempel. Hoe cool is dat? :))En s' avonds was het Awards Night en werden de Demonstratrices die bepaalde doelen gehaald hadden, ( verkoop, reqruiting, promoties etc.)  het podium opgehaald en geëerd.
En daarna kon het feest beginnen.
In de zaal waren leuke tentjes neergezet waar je kon zitten, en speelde een bandje goede '70 jaren muziek en kon je dansen, ook kon je op diverse plekken leuke of gekke foto's maken en was er volop desserts om van te snoepen.

Tegen twaalf uur gingen wij weer richting het hotel. Het was toen nog zulk lekker weer dat wij midden in de nacht nog met een shirtje buiten liepen. :)
De zaterdag moesten we iets vroeger op omdat die dag Convention om half 9 begon.
En het schema zag er zo'n beetje het zelfde uit als op de vrijdag.

s' Avonds zijn we  ( Mathilde en ik ) nog met  Andrea en Melanie en hun beide mannen in Brussel een hapje wezen eten als afsluiting.
En dan zit het er weer op en konden we zondag weer naar huis toe. Deze keer zonder file en het ging sneller als op de heen weg. ;)

Het waren super dagen waar we flink verwend zijn en volgend jaar hoop ik er weer bij te zijn. :)


Groetjes Rosalien

1 opmerking:

Monique Thiessens zei

Wat een ontzettend gezellig verslag van de Convention. Ik had even het gevoel er een beetje bij te zijn geweest. Leuk dat je dit allemaal met ons wilt delen. Super bedankt Rosalien! Ik vind je een KANJER!!