woensdag 1 oktober 2014

Stamp Stock and Save, Pick a Pack of Paper, Party Time en Weekly Deals

Er is weer een hoop leuk nieuws in SU land. :))

Stamp, Stock and Save


Met World Card making in aantocht, dat is aankomende zaterdag 4 Oktober heeft Stampin Up speciaal leuke aanbiedingen om op een selectie Cardstock, lijm, Ink Pads, enveloppen met 15% korting te kopen.
En op een selectie stempels met 20% korting.

Let op deze aanbieding is slechts geldig van 1 tot 6 Oktober.
Wil jij je voorraad aanvullen dan is dit een mooie gelegenheid.
Hier is de link van de Flyer.
En hier is de link van de Aktie in de webwinkel zodat je de artikelen meteen goed kan bekijken.

Vanwege deze Aktie doe ik vrijdag 3 oktober de verzamelbestelling in plaats van zondag 5 oktober.
Je kan mij mailen op m.zwackhalen@planet.nl als ik iets mee moet bestellen voor je.


Pick a Pack of Paper


 
Nog een leuke Aktie voor mensen die erover denken om in te stappen als Demonstratrice.
Instappen doe je door je Starterspakket samen te stellen met een waarde van 175,00 euro waar jij dan 129,00 euro voor betaald. Daarnaast ontvang je ook gratis een Business Pakket ter waarde van 60,00 euro met o.a. de Catalogussen en bestelformulieren.
Nu komt het leuke. :)

Als je nu instapt als Demonstratrice bij SU ontvang je 6 maanden lang elke maand gratis een Designer Series Paper cadeau. Deze kan je in November al verzilveren en in April 2015 ontvang je de laatste.
Specialty Designer Series Paper en Designer Series Paper Stacks tellen niet mee.
Je kan je Designer Paper kiezen uit de Annual of de Herfst/Winter Catalogus maar ook straks uit de Voorjaar/Zomer Catalogus. Hoe cool is dat! :))
En stapt er in oktober ook nog iemand onder jou in als Demonstratrice dan krijgt niet alleen jou Downline 6 maanden lang gratis Designer Series Paper maar jij ook nog eens. Dat is dus dubbelop en een leuk begin om te starten.

Mocht je denken dat je Demo's, Workshops, Party's moet geven als Demonstratrice, dat hoeft dus niet. ;) Even dit misverstand uit de wereld helpen.
Je kan ook als Hobby Demo instappen en zo jou favoriete SU producten met korting kopen.
Jij bepaald hoe jij het wilt doen.
Mocht je hierover meer informatie willen hebben dan help ik je graag verder. Je kan mij mailen op : m.zwackhalen@planet.nl

Denk je, ja ik wil graag demo worden en je meteen in willen schrijven dan kan dat hier.

Ik verwelkom je graag in mijn Team en ook van mij ontvang je een Starterspakket. ;)Party Time
De avonden worden weer langer en het wordt vroeger donker. Het weer wordt frisser en we zitten weer meer binnen. Wat is er dan gezelliger om met een groepje vriendinnen, collega's of familieleden samen een paar leuke creatieve uurtjes te hebben.
Lijkt het jou leuk om een keer Gastvrouw te zijn en een Party te houden waarbij wij iets leuks gaan maken? We zoeken samen iets uit wat jullie willen maken. Dat kan bv. een kaart met envelop zijn, doosjes maken en decoreren, een lay-out, Project Life of een bepaalde techniek. De Markers of de Blendabilities uit proberen, alles is mogelijk.
Er wordt wel een bijdrage in de kosten gevraagd maar dat is afhankelijk van het materiaal dat we gaan gebruiken. Ook dat gaat in overleg.

En verkoop je op je Party ( dit is niet verplicht maar ook vrijblijvend ) voor bv. voor  300,00 euro dan mag je niet alleen naast je gratis Hostess Credits voor 40,00 euro aan producten uit zoeken maar deze maand krijg je van SU een gratis exclusieve Stempel Set genaamd Good Greetings.Ook hiervoor kan je mij mailen mocht je vragen hebben of een afspraak willen maken waarbij jij de Gastvrouw ben op m.zwackhalen@planet.nl
Weekly Deals


Dan als laatste bericht de Weekly Deals. Dit zijn ze voor deze week.
Zit er iets voor je tussen, de verzamelbestelling gaat vrijdag 3 oktober de deur uit dus zorg dat hij op tijd binnen is. ;)

Zo dat was een lang bericht vandaag.......lol..... ;)

Een hele fijne dag en tot snel weer.


Groetjes Rosalien

Geen opmerkingen: