vrijdag 3 januari 2020

Yeahhh... Sale a Bration Time


Sale a Bration


Vandaag begint de  feestelijke "Sale a Bration" periode. Een periode met veel presentjes bij je bestelling of als je instapt als demonstratrice.
De Sale a Bration periode loopt van 3 januari tot 31 Maart waarbij je bij elke 60,00 euro die je besteed een gratis artikel uit de Sale a Bration Catalogus mag uitzoeken.
Of bij een bestelling van 120,00 euro een duurder cadeau zoals de "Power of Hope Bundle".
Dit is de link naar de Online versie van de Catalogus.







Tevens hebben we een Nederlandse stempelset als SAB item. Dit is hem.







Mini Catalogus



Ook is vandaag de Mini Catalogus uitgekomen vol met prachtige producten. Ik geloof dat dit wel mijn meest favoriete Catalogus is. Er staat zo ontzettend veel leuks in dat je er hebberig van wordt.
Dit is de link naar de Online versie van de Mini Catalogus.





En in deze Catalogus vindt je maar liefst 3 nieuwe Nederlandse stempelsets.








Extra cadeau bij een grote bestelling.



Maar dat is nog niet alles. ;)


Tijdens de Sale a Bration ontvang je een gratis stempelset bij een gekwalificeerde order van 375,00 euro. ( denk b.v. om een keer Gastvrouw te zijn of met een groepje een grote verzamelbestelling te doen waarbij je ook nog eens het voordeel hebt van de Stampin Rewards )









Instap Aktie



Maar misschien wil je wel instappen als demonstratrice zodat je 20% korting ontvangt op je eigen aankopen.
Ook hiervoor loopt nu een leuke actie.
Je stapt in voor een bedrag van 129,00 euro waarbij je zelf je eigen Starterspakket samen kan stellen ter waarde van 175,00 euro.
Daarnaast ontvang je tijdens de Sale a Bration periode dit leuke mini papiersnijdertje, een pakket designpapier van 6 x 6 inch ( 15 x 15 cm ) en een stempelset naar keuze.
En je ontvang een gratis Business pakket zoals Catalogussen en bestelformulieren om je helpen als je actief demo wilt zijn. ( verkopen, workshops etc. )


Tevens kan je dan ook als demo deelnemen aan leuke dagen die Stampin Up organiseerd en ben je als eerste op de hoogte van alle nieuwtjes en mag je pre-orderen als de nieuwe Catalogus uitkomt. 


Je bent van harte welkom in mijn Team. 

Je kan je hier aanmelden als je in mijn Stampin Creations Team wilt stappen.







Dus er is genoeg leuks voor iedereen.
Mocht je vragen hebben, een Catalogus willen aanvragen ( papieren versie ), een bestelling willen plaatsen of instappen als demonstratrice dan help ik je graag verder.



Voor nu een fijne avond en tot de volgende keer.




Creatieve Groetjes,



Rosalien

Geen opmerkingen: