woensdag 25 maart 2015

Weekly Deals

Wauw, deze week is de Envelope Punch Board in de aanbieding. :) Gaaf!!
Dat in combinatie met het papier maakt dat je meteen aan de slag kan. :)

Wil je weten wat voor leuks je allemaal met de Envelope Punch Board kan doen?
Dan heb ik hier voor jullie een paar leuke video's.

Natuurlijk kan je er enveloppen mee maken zoals hier te zien is en een inlegvel voor de binnenkant van de envelop. Dat ziet er super sjiek uit in combinatie met een bijpassende kaart.
Maar er is meer. Sam Donalds van Pootles Papercraft is b.v. een kei in doosjes maken en in combinatie met de Envelop Punch Board maakt zij de schitterendste creaties.
Dit is één van de vele voorbeelden van haar. Op haar video kanaal zie je nog veel meer leuke ideeën.
Hoe leuk is dat om zoiets te krijgen, een kaart met bijpassende envelop of een leuk versierd doosje met een cadeautje of iets lekkers erin. :)


Mocht je nu ook enthousiast geworden zijn en denken dat wil ik ook maken, maak dan gebruik van deze leuke aanbieding. Deze is geldig tot volgende week dinsdag.

Je kan nog gebruik maken van de Sale a Bration Aktie, dus wil je nog een gratis product uit de Sale a Bration Catalogus/Flyer ontvangen zorg dan dat je bestelling minimaal 60,00 euro bedraagt.
Deze Aktie loopt nog tot 30 april. Voor het  Papier en de Embellishments geld nu dat deze verkrijgbaar zijn zolang de voorraad strekt, de stempels zijn wel gewoon te bestellen. Dus wacht niet te lang hiermee anders heb je kans dat je mis grijpt.

En bij een bestelling van 60,00 euro gaat je naam ook in de Pot voor een verloting van een mooi SU Pakket dat ik samen gesteld hebt. ;)
Het zou leuk zijn als ik jou naam er ook bij kan doen. :)
Fijne dag allemaal, ik mis het zonnetje. :(
Jullie ook?

Tot snel weer. ;)


Groetjes Rosalien

Geen opmerkingen: